Vacature Senior Calculator Elektrotechniek

Functiegroepen

Calculator

Opleiding

MBO
HBO
WO

Werkervaring

5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Ben jij onze nieuwe Senior Calculator Elektrotechniek?

Als Senior Calculator Elektrotechnische installaties bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken ben je van begin tot eind nauw betrokken bij mooie en uitdagende E-projecten in de utiliteit. Heeft de installatietechniek op E gebied geen geheimen meer voor jou? Werk je graag in een hecht team met bevlogen collega’s? En zoek je een uitdaging als calculator E in de utiliteit? Lees dan verder!

De projecten komen vaak voort vanuit klantrelaties, een ideaal uitgangspunt voor mooie samenwerkingen, waar je graag aan bijdraagt.

Dit wordt jouw baan

Je bent als Senior Calculator Elektrotechnische installaties bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken, naast het calculeren, inhoudelijk bezig met de elektrotechnische kant van de installatietechniek. Jij bent goed op de hoogte van de materialen en artikelen. Naast het elektrotechnische deel kom je ook W- en meet- en regeltechniek tegen, dus het zou mooi zijn als je daar affiniteit mee hebt. Het systeem waar je in gaat werken is Navision 4PS, dus als je daar al ervaring mee hebt is dat mooi meegenomen! De projecten zijn allemaal in de utiliteit. De ene keer gaat het om nieuwbouw, de andere keer weer om renovatie of modificatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, zorginstellingen en kantoorgebouwen.

Geen dag is hetzelfde maar dit zijn de globale taken van de Calculator Elektrotechniek:

 • Geven van commercieel advies en aandragen van alternatieven.
 • Overleg voeren met de opdrachtgever.
 • Opnemen en inmeten van de te verrichten werkzaamheden.
 • Opstellen van calculaties van te verrichten werkzaamheden.
 • Uitwerken van meer-/minderwerk calculaties.
 • Uitwerken van offertes.
 • Voeren van overleg met verkoop, projectleiding, werkvoorbereiding en tekenkamer.
 • Volgen van nacalculaties ter verbetering van het inzicht in werkelijke kosten.
 • Bijhouden marktontwikkelingen en leveranciersgesprekken.

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria dus niet als harde eis, maar als wens. Je bent in het bezit van:

 • Hbo werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkundige installatietechniek of elektrotechnische installatietechniek.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit is mooi meegenomen: zoals Hoofd Bedrijfsbureau, Hoofd Calculatie of Commercieel Technisch Manager. Doorgroeien vanuit een rol als Projectleider is ook mogelijk.
 • Goede communicatieve vaardigheden en je kunt gestructureerd werken.
 • Pro-activiteit, zelfstandigheid en bent organisatorisch sterk. Je hebt er plezier in om samen met je collega’s iets moois neer te zetten.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria maar ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien is en daarom continu in beweging is. Verder kun je rekenen op een goede sfeer en een uitdagende werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3.300,- en €4.300,- per 4 weken (€3.575,- tot €4.650,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een smartphone en laptop.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht bedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 100 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 100 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een nog belangrijkere speler te zijn binnen de branche.

Pak het moment

Past de vacature Senior Calculator Elektrotechniek bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.