Vacature Chef Monteur werktuigbouwkundige Installaties

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Chef Monteur werktuigbouwkundige Installaties

Als Chef Monteur Werktuigbouwkundige Installaties bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken in Woerden ervaar je veel vrijheid in je werk. Jij geeft graag het goede voorbeeld en weet jij teamgenoten te motiveren en verder op te leiden. Vanuit ons hechte en professionele team krijg jij de waardering die je verdient. Interessant? Lees dan snel verder.

Wat jij gaat doen

Werken bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken betekent kwaliteit leveren en afwisseling in je werk. Als Chef Monteur stuur jij een team aan met eigen monteurs, inleenkrachten en onderaannemers en werk je zelf mee als de kartrekker op de grotere of meer complexe utiliteitsprojecten. Samen met ‘jouw team’ werk jij voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten aan werktuigbouwkundige installaties, zoals warmtepompen, ventilatie met warmteterugwinning en sanitair.  Wij werken met de nieuwste technieken, waardoor je werkt aan de meest duurzame installaties. Jouw werkzaamheden zijn:

 • Jij stemt de planning af met je team en bepaalt de werkvolgorde.
 • Nauwe samenwerking en overleg met de opdrachtgever en projectleiding.
 • Overleggen met projectleiding over meer- en minderwerk.
 • Zorgdragen voor een nette oplevering van de door jouw team gerealiseerde installaties.

Als jij goed werk laat zien en ambitie hebt kan jij steeds verder doorgroeien, binnen je rol of een andere functie. Leuk weetje is dat een groot deel van de projectleiders ook als monteur bij ons zijn begonnen. Er is geen maximum budget aan scholing, dus pak die kans!

 

 

Waar je terecht komt

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een regionale totaalinstallateur met 110 collega’s. We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. Groen & Aldenkamp maakt deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek.

We zijn een hecht bedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Wederzijds respect en waardering voor iedereen, dat is de basis. Natuurlijk is er tijd voor een lolletje en zetten we graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin mee mag komen en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

Wie jij bent

Als Chef Monteur Werktuigbouwkundige Installaties krijg jij jouw team mee, ook als het even tegenzit. Jij bent het visitekaartje op locatie. Je bent klant- en servicegericht, creatief en oplossingsgericht. De meest geschikte kandidaat beschikt verder over:

 • Ervaring in een soortgelijke functie als Chef Monteur binnen de utiliteit. Werk je nu als Leidinggevend Monteur of Eerste Monteur en ben je toe aan een volgende stap? We komen graag in contact!
 • Een afgeronde mbo-3 opleiding of hoger in de richting van werktuigbouwkundige installatietechniek of ervaring waarin dit niveau te zien is.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Rijbewijs B.

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven haalt. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3.040,- en €3961,- per 4 weken (€3.293,- tot €4.290,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een personenauto (klasse Ford Focus station) van de zaak die je ook privé mag rijden.
 • Goed gereedschap en PBM’s. Als jij het nodig hebt, regelen wij het.
 • Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een jaarcontract met intentie tot een vast contract.
 • Deelname aan CAO Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf met o.a. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een uitstekend pensioen.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.
 • De mooiste projecten in de utiliteit.

Solliciteren

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

De procedure:

 • telefonische kennismaking met Ellen.
 • 1e gesprek op kantoor in Woerden met een Projectleider of Operationeel Manager.
 • 2e en afrondend gesprek in Woerden met Ellen.

Past de vacature Chef Monteur Werktuigbouwkundige Installaties bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.