Collega’s vertellen

De ervaringen van onze medewerkers

Wil je een goed beeld krijgen van hoe het is om bij VpG Techniek te werken? Onze collega’s vertellen je graag meer over hun dagelijkse werk en waarom ze voor VpG Techniek kozen. Hieronder vind je hun eigen verhalen. Wil je meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden je vragen graag.

“Vanwege de langdurige klantrelaties weten wij goed wat belangrijk is voor de klant en hier gaan wij als team zorgvuldig mee om.”

Rachid Lamkadem
Projectleider E, Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Lees verder
Lees verder

“De zaak heeft veel kennis van de branches waar wij ons op focussen, dus een goede basis is er altijd. Door alles in goed overleg te doen verdiepen we ons in de details en komen we al gauw tot een goede samenwerking.”

Guido Schrijver
Service technicus, Swart Electrotechnisch Bureau

Lees verder
Lees verder

“Door efficiënter te kunnen werken kunnen we de klanten meer service geven. Ik kan makkelijk door het systeem wandelen om de klant van de juiste informatie te voorzien.”

Sonja de Vos
Administratief medewerkster, Lamit Care Systems

Lees verder
Lees verder

“De afwisseling in het werk, verschillende locaties en klanten maakt het werk divers, leuk en vooral heel leerzaam.”

Kevin Hofsommer
Leerling monteur W, Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

Lees verder
Lees verder

“Bij VpG wordt gelachen, worden successen gevierd en complimenten uitgedeeld. We steunen elkaars ideeën, maar proberen hier ook kritisch naar te kijken om het beste resultaat te behalen.”

Inge Lemmink
HR Manager, VpG Techniek

Lees verder
Lees verder

“Ik krijg veel energie van het zo goed mogelijk helpen van de klant door niet te verkopen wat ze vragen maar kunnen verkopen wat ze écht nodig hebben.”

Marcus van Peet
Junior Projectleider E, Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Lees verder
Lees verder

“Door de vrijheid, kansen en het vertrouwen die ik hier krijg, heb ik in korte tijd grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling in het vakgebied.”

Lisanne van der Vliet
Communicatiemanager, VpG Techniek

Lees verder
Lees verder

“Samen met je collega’s de schouders eronder zetten en iets moois maken. De ultieme beloning is als de klant spontaan zegt dat hij tevreden is.”

Bas Hoogendoorn
Manager Service en onderhoud, Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Lees verder
Lees verder

“Heel bewust leggen we de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk weg in onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de betrokkenheid en het ondernemerschap ten goede komt. Fouten maken mag, als we er maar van leren.”

Michael Mangold
Directeur Service & Onderhoud, VpG Techniek

Lees verder
Lees verder