Vacature Commercieel Technisch Projectleider

Functiegroepen

Projectleider

Opleiding

MBO
HBO
WO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Handig om te weten!

Arbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Commercieel Technisch Projectleider

Ben jij onze nieuwe Commercieel Technisch Projectleider?

Het commerciële team van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V. zoekt een Commercieel Technisch Projectleider! Je komt terecht in een heel hecht en loyaal team met kundige en enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een prettige en positieve werksfeer. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een projecten organisatie, we werken integraal samen en dat levert nog mooiere projecten op.

Dit wordt jouw baan

Als Commercieel Technisch Projectleider ben jij het visitekaartje van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken. Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je onderhoudt contact met bestaande klanten en werft nieuwe klanten.
 • Je neemt deel aan bouwteams.
 • Het netwerken binnen bouwteams.
 • Je adviseert de klant integraal met betrekking tot elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.
 • Je stelt aanbiedingen en presentaties op en presenteert deze bij de klant.
 • Je stuurt mede de calculatoren en ontwerpers aan.
 • Je coördineert de samenwerking met andere vakgebieden binnen en buiten onze organisatie en stemt bouwkundige zaken af.

Als Commercieel Technisch Projectleider werk je samen met onze Commercieel Directeur aan het binnenhalen van mooie projecten bij bestaande en nieuwe klanten tot aan de opstart van het werk.

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens. Je bent in het bezit van:

 • Hbo werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkundige installatietechniek of elektrotechnische installatietechniek.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit is mooi meegenomen: zoals Hoofd Bedrijfsbureau, Hoofd Calculatie of Commercieel Technisch Manager. Doorgroeien vanuit een rol als Projectleider is ook mogelijk.
 • Goede communicatieve vaardigheden en je kunt gestructureerd werken.
 • Pro-activiteit, zelfstandigheid en bent organisatorisch sterk. Je hebt er plezier in om samen met je collega’s iets moois neer te zetten.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een brutosalaris tussen €4.500,- en €5.000,- per 4 weken (€4.875,- tot €5416,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een goede werk-privé balans: veel vrijheid in hoe, waar en op welke tijden je jouw werk inricht.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak, die je ook privé mag rijden.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Pak het moment

Past de vacature Commercieel Technisch Projectleider bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Robert Dekker, Commercieel Directeur, mailen (robert.dekker@gati.nl), appen of bellen (06-22608359). Hij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!

Stuur een e-mail

Relevante vacatures