Vacature Assistent Controller

Functiegroepen

Financiële administratie

Opleiding

HBO
WO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Assistent Controller

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

Het team van de financiële administratie van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V. zoekt een Assistent controller! Samen met de financieel controller ga je ervoor zorgen dat de administratie ieder moment up-to-date is. De afdeling Administratie is een belangrijke afdeling, die middenin het bedrijf staat. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een projectenorganisatie, waarbij veel werkzaamheden geautomatiseerd zijn.

Dit wordt jouw baan

Je gaat je met de volgende werkzaamheden bezighouden:

 • Verwerken van inkomende facturen en het controleren van betalingsvoorwaarden
 • Voorbereiden en verwerken van betalingen
 • Ondersteunen bij het opstellen van financiële rapportages en budgetten
 • Uitvoeren van bank- en kasboekingen
 • Controleren van urenboekingen
 • Assisteren bij het opstellen van de periode- en jaarafsluiting
 • Onderhouden van contacten met leveranciers met betrekking tot financiële zaken
 • Bijdragen aan de continue verbetering van financiële processen en systemen
 • Facturatie van serviceorders

Als Assistent Controller draag je bij aan een correcte en betrouwbare financiële administratie. Uiteraard houd je hierbij rekening met de tijdige naleving van de (wettelijke) financiële verplichtingen. Je hebt een signaalfunctie, als het gaat om onregelmatigheden en/of onduidelijkheden en volgt deze adequaat op.

Dit breng je mee

 • Afgeronde mbo/hbo opleiding op financieel-administratief gebied (MBA)
 • Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail
 • Tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring op een financiële afdeling
 • Kennis en ervaring met ERP-systemen is een vereiste
 • Kennis en ervaring met Navision Business Central is een pré
 • Pro-activiteit en zelfstandigheid. Je hebt er plezier in om je collega’s te helpen en te ondersteunen

Wij hebben oog voor jou

 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en 25 vakantie- + 13 ADV-dagen (op basis van 40 uur)
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen
 • Wij hechten veel waarde aan de samenwerking binnen het team en met alle collega’s

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V. is onderdeel van VpG Techniek. VpG Techniek bestaat uit zes werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand.

Solliciteren

Past de vacature Assistent Controller bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Teunis Molenaar, Financieel controller, mailen (teunis.molenaar@gati.nl), appen of bellen (06-10031969). Hij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!