Vacature Financial Controller (32-40 uur)

Functiegroepen

Financiële administratie

Opleiding

HBO
WO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar

Werkmaatschappij

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Financial Controller (32-40 uur)

Ben jij onze nieuwe Financial Controller?

Het financiële team van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V. zoekt een Financial Controller! Je komt terecht in een heel hecht en loyaal team met kundige en enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een prettige en positieve werksfeer. Groen& Aldenkamp Installatietechnieken is een projecten organisatie, we werken integraal samen en dat levert nog mooiere projecten op.

Dit wordt jouw baan

In deze rol zal geen dag hetzelfde zijn en steek jij je handen uit de mouwen om verbeteringen door te voeren. De komende jaren zul je werken aan een verdere optimalisatie van de finance afdeling waarbij verdere professionalisering van de rapportages en (on)verwachte ontwikkelingen een belangrijke rol zullen spelen. Hierbij ben je hands-on betrokken en ben je verantwoordelijk voor de controle op de financiële administratie. Jij laat je hands-on mentaliteit en collegialiteit ook zien op de momenten dat je collega’s afwezig zijn. Op deze momenten zorg jij er zelf voor dat de administratie operationeel geborgen blijft. Je rapporteert rechtstreeks aan de Business Controller, die werkzaam is op het kantoor in Woerden. Samen met haar zorg je voor de juiste financiële afstemming op de administratie.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • de gehele financiële planning- en control cyclus;
 • het opstellen van analyses, liquiditeitsprognoses, rapportages en budgetten;
 • het optimaliseren van diverse rapportages en dashboards;
 • controleren van de BTW aangifte;
 • gevraagd en ongevraagd adviseren van de MT-leden en de afdelingsmanagers;
 • voorbereiden en opstellen van de jaarrekening voor de accountantscontrole;
 • controle voeren op de gehele boekhouding.

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. We zoeken een financial die past binnen een dynamische bedrijfscultuur. Je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan en anderen uit te dagen. Dit is jouw ideale volgende stap als je enige jaren werkervaring hebt opgedaan binnen het financiële werkveld en je een sterke accountingbasis hebt. Verder neem je mee:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie of accountancy;
 • 3-5 jaren werkervaring;
 • gedrevenheid, pro activiteit en assertiviteit;
 • sterke communicatieve vaardigheden.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Jij bent op zoek naar een rol waarin jij je als financial optimaal kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien en daarom continu in beweging is. Je vindt bij ons zeker een goede sfeer en een uitdagende werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een salaris tussen €55k en €65k per jaar, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar;
 • er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen;
 • een smartphone en laptop;
 • de prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 120 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een belangrijke, zo niet de belangrijkste speler, te worden binnen de branche.

Pak het moment

Past de vacature Financial Controller bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Anique van Luijken, Business Controller, mailen (anique.van.luijken@gati.nl), appen of bellen (06-23454981). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!