Vacature Leidinggevend monteur werktuigbouwkunde

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Handig om te weten!

Arbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Leidinggevend monteur werktuigbouwkunde

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

Als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op een project. Monteurs en onderaannemers komen bij jou met hun vragen en samen met hen ga je altijd voor het beste resultaat. Ben jij een leidinggevend monteur werktuigbouwkunde die staat voor zijn werk? Die alleen gaat voor het allerbeste? En die het mooi vindt om ook het beste uit zijn mensen te halen? Kom dan werken bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken!

Dit wordt jouw baan

Jouw dag begint vroeg, om 06.50 uur ben je aanwezig op het project, waar jij degene bent die verantwoordelijk is voor het aansturen van het team. Dit team bestaat niet alleen uit je eigen monteurs maar ook onderaannemers, die bijvoorbeeld  luchtkanalen en regeltechniek voor hun rekening nemen. Jij houdt het overzicht tijdens dit project in een zorginstelling, waar jullie een nieuwe technische ruimte gaan inrichten en de complete W installatie gaan vervangen.

Dit ga je onder andere doen:

 • je stuurt monteurs en onderaannemers aan
 • je doet de dagelijkse bestellingen voor het project bij de werkvoorbereider
 • je stemt af met de projectleider over de voortgang van het project
 • je bent verantwoordelijk voor een stuk planning en bijsturing hierin

Wij hebben oog voor jou

Naast een informele werksfeer met korte lijntjes biedt Groen & Aldenkamp Installatietechnieken jou:

 • een zelfstandige en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie
 • een uitstekend salaris, passend bij jouw ervaring en niveau
 • mogelijkheid tot een vast contract
 • een auto en mobiele telefoon van de zaak
 • ruime mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling

Dit breng jij mee

Je bent een ervaren monteur werktuigbouwkunde in de utiliteit en hebt de nodige ervaring opgedaan tijdens vele projecten. Misschien ben je al leidinggevend monteur werktuigbouwkunde geweest of ben je toe aan die stap in je carrière. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren en verlangt dezelfde instelling van je collega’s. Je stuurt en motiveert het projectteam en bent sparringpartner voor de projectleider, soms zie je zaken die nog beter kunnen  en adviseer je de projectleider hierin.

Als leidinggevend monteur werktuigbouwkunde heb jij:

 • Ervaring in een soortgelijke functie in de utiliteit zoals chef monteur werktuigbouwkunde, eerste monteur werktuigbouwkunde, senior monteur werktuigbouwkunde
 • MBO 3/4 werk- en denk niveau in de installatietechniek werktuigbouwkunde
 • Kwaliteitsgericht en gedreven
 • Goede leidinggevende capaciteiten
 • Stevige en initiatiefrijke persoonlijkheid
 • Rijbewijs B

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer, er wordt hard gewerkt. Natuurlijk is er ook tijd voor een lolletje en zetten we graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken levert elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in vastgoed, zorg, industrie, educatie en overheid. Daarnaast ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. Bovendien heeft het bedrijf als onderdeel van VpG Techniek met de verschillende werkmaatschappijen de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Pak het moment

Past de vacature Leidinggevend monteur werktuigbouwkunde bij jou? Stuur je sollicitatie dan naar Ellen Trenning, HR Consultant, via werken@vpgtechniek.nl!

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kan Ellen mailen, appen of bellen via ellen.trenning@vpg.info of via 06-20708021. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een e-mail

Relevante vacatures