Vacature Monteur werktuigbouwkundige Installaties

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Monteur werktuigbouwkundige Installaties

Wat jij gaat doen

Groei jij als Monteur Werktuigbouwkundige Installaties graag door en vind jij waardering in je werk belangrijk? Krijg jij graag de mogelijkheid om jouw ideeën direct met de directeur te bespreken, die je bij voornaam kent? Verdien je ook nog eens een salaris dat oploopt tot 30% boven de CAO? Kom dan bij ons!

Je werkdag begint met een kort overleg met de Chef Monteur. Jullie zijn bezig met een project om de werktuigbouwkundige installatie van een zorginstelling te vervangen. Je kent het project en de installatie goed, want je bent er al vanaf de start bij betrokken geweest. Je gaat vandaag veel meters maken, dat wil zeggen dat je nieuwe leidingen aan gaat leggen en persen. De technische ruimte hebben jullie eerder al aangepakt en dat ziet er strak uit, werk om trots op te zijn! Je houdt je als Monteur Werktuigbouwkundige Installaties onder andere bezig met:

 • Het aanleggen van leidingwerk, direct vanaf tekening.
 • Het persen van leidingwerk, lassen komt ook nog voor.
 • Het installeren van warmtepompen, ventilatie met warmteterugwinning, sanitair en soms nog een CV.
 • Renoveren en nieuwbouw van werktuigbouwkundige installaties.

We kennen de functies: leerling (BBL), Assistent Monteur, Monteur, 1e Monteur, Leidinggevend Monteur en Chef Monteur.

Als jij goed werk laat zien groei jij steeds verder door. We werken in duo’s. Hoe meer je kunt, hoe meer je zelf mag doen. Leuk weetje dat een groot deel van de tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders ook als monteur zijn begonnen. Er is geen maximum budget aan scholing, dus pak die kans!

Waar je terecht komt

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Natuurlijk is er ook tijd voor een lolletje en zet iedereen graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen zijn die al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin mee mag komen en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in vastgoed, zorg, industrie, scholen en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker.

Wie jij bent

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens.

 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit zoals Monteur Werktuigbouwkundige Installaties, Monteur W-installaties, Monteur HVAC of Monteur Werktuigkundige installaties.
 • Tig- of autogeen las vaardigheden is mooi meegenomen.
 • Vmbo of mbo 2/3 werk- en denkniveau of hoger.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Klant- en servicegerichtheid, creatief en oplossingsgericht.
 • Rijbewijs B.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven haalt. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €2364 en €3339 per 4 weken (€2560 tot €3620 per maand) passend bij jouw ervaring en niveau. Dit kan oplopen tot wel €3824 per 4 weken (€4150 per maand) als chef monteur.
 • Een jaarcontract met intentie tot een vast contract.
 • Goed gereedschap en PBM’s. Als jij het nodig hebt, regelen wij het.
 • Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een personenauto van de zaak die je ook privé mag rijden (vanaf 1e monteur).
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.
 • De mooiste projecten in de utiliteit.

Solliciteren

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Past de vacature Monteur Werktuigbouwkundige Installaties bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.