Vacature Operationeel Manager Werktuigbouwkundige Installaties

Functiegroepen

Management

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Operationeel Manager Werktuigbouwkundige Installaties

Wat jij gaat doen

Werk jij als Operationeel Manager Werktuigbouwkundige Installaties graag bij een sfeervol en groeiend familiebedrijf? Ben jij de menselijke verbindende factor die jouw team naar een nog hoger niveau tilt? Lees dan verder.

Onze ambitie is groot. We gaan voor groei! Een ultieme kans om jouw stempel te drukken en het verschil te maken in de groei en professionalisering van de organisatie. Jij bent de gedreven kartrekker van het Werktuigbouwkundig team. Het welzijn van jouw collega’s is je veel waard. In jouw rol heb je twee hoofdtaken:

1: Het dagelijks leiding geven aan het werktuigbouwkundige team.
2: Het opbouwen van je team, zowel in persoonlijke ontwikkeling van ieder individu als in personele groei.

Je bent de kapitein, coach en technisch adviseur van jouw team. Dagelijks ben je bezig met:

– Het coachen van je team, bestaande uit projectmanagers, projectleiders, werkvoorbereiders, engineers en monteurs. Momenteel 18 technisch gedreven collega’s.
– Het voeren van periodieke individuele- en teambesprekingen. Maar ook spar je regelmatig met je collega’s van de elektrotechnische afdeling. Projecten zijn vaak multidisciplinair.
– Werkbezoeken bij de monteurs op het project. Direct een mooie gelegenheid voor de Werkplekinspectie.
– Het voeren van sollicitatiegesprekken. Je wordt hierin ondersteund door recruitment en HR.
– Actieve deelname in het MT. Je rapporteert direct aan de directeur.

Er zijn veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ruime opties voor het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen.

Waar je terecht komt

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 110 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker.

Wie jij bent

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens. Je bent in het bezit van:

  • Hbo werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkundige installatietechniek.
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit is mooi meegenomen: zoals Afdelingshoofd, Afdelingsmanager, Vestigingsleider. Doorgroeien vanuit een rol als Projectleider of Projectmanager is ook mogelijk.
  • Goede communicatieve vaardigheden en je kunt gestructureerd werken.
  • Empathisch vermogen.
  • Een helikopterview met oog voor de mens, interne organisatie en de klant.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris passend bij jouw ervaring en niveau.
  • Een goede werk-privé balans: veel vrijheid in hoe, waar en op welke tijden je jouw werk inricht.
  • Veel mogelijkheden tot persoonlijke groei.
  • Een smartphone, laptop en auto van de zaak, die je ook privé mag rijden.
  • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Solliciteren

Heb je nog vragen? Je kunt altijd even bellen of mailen met Ellen Trenning (HR Consultant) op nummer +31 6 20708021 of werken@vpgtechniek.nl.

Past de vacature Operationeel Manager Werktuigbouwkundige Installaties bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.