Vacature Projectleider Elektrotechnische Installaties

Functiegroepen

Projectleider

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

0-1 jaar (starter)
1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Handig om te weten!

Arbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Projectleider Elektrotechnische Installaties

Wat jij gaat doen

Werk jij als Projectleider Elektrotechnische Installaties graag bij een sfeervol en compact familiebedrijf, waar je de projecten nog echt sámen realiseert? Vind jij het belangrijk dat collega’s buiten en binnen goed op elkaar zijn ingespeeld en voor gezamenlijk resultaat gaan? Lees dan verder.

Als Projectleider Elektrotechnische Installaties voel jij je prettig als kartrekker van het projectteam. Jij weet precies wat jouw team nodig heeft en geeft zodanig leiding dat iedereen goed werk levert en kan groeien in zijn/haar rol. Dit werk komt vaak voort vanuit klantrelaties. Een ideaal uitgangspunt voor mooie samenwerkingen. En dat wil je!

De projecten zijn divers; zowel renovatie als nieuwbouw, vaak multidisciplinair. Jij zet je brede visie graag in om samen een topprestatie te leveren. Jij bent volledig in control. Jouw agenda vult zich met:

 • De dagelijkse coördinatie met zorg voor je projectteam binnen en buiten.
 • Het houden van overzicht op het te besteden budget.
 • Het scherp zijn op meer- en minderwerk en het bijsturen van jouw project, altijd met jouw einddoel voor ogen.
 • Het sparren met de klant, samen zorgen jullie voor succes.
 • Het onderhouden van relaties, zodat wij ook weer de volgende opdracht gegund krijgen.

Wil jij je als Projectleider Elektrotechnische Installaties verder ontwikkelen? Er is geen maximum budget aan scholing, dus pak die kans!

Waar je terecht komt

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 110 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin mee mag komen en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker.

Wie jij bent

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens. Je bent in het bezit van:

 • Hbo werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding in de richting van installatietechniek / elektrotechniek.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit is mooi meegenomen: zoals Projectleider Elektrotechnische Installaties, Projectleider E-installaties, Projectleider ET of Projectleider Elektrotechniek.
 • Een enthousiaste en proactieve houding.
 • Goede communicatieve vaardigheden en kan gestructureerd werken
 • Kennis van en/of ervaring in werken met programma’s als Autocad, Revit en Navision zijn een pré.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wat wij bieden

 • Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wilt halen. Daarnaast kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €3059 en €4521 per 4 weken (€3300 tot €4900 per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
  • Een jaarcontract met intentie tot een vast contract.
  • Een goede werk-privé balans: veel vrijheid in hoe, waar en op welke tijden je je werk inricht.
  • Veel mogelijkheden tot persoonlijke groei.
  • Een smartphone, laptop en auto van de zaak, die je ook privé mag rijden.
  • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Solliciteren

Past de vacature Projectleider Elektrotechnische Installaties bij jou? Stuur je sollicitatie dan naar Ellen Trenning, HR Consultant, via werken@vpgtechniek.nl!

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kan Ellen mailen, appen of bellen via ellen.trenning@vpg.info of via 06-20708021. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een e-mail

Relevante vacatures