Vacature Hulpmonteur elektrotechniek

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

VMBO
MBO

Werkervaring

0-1 jaar (starter)

Werkmaatschappij

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Haarlem

Parttime/fulltime

Fulltime

Handig om te weten!

Arbeidsvoorwaarden Sollicitatieprocedure

Hulpmonteur elektrotechniek

Dit wordt jouw baan

Heringa & Wuthrich is altijd op zoek naar starters!

Wanneer je bij ons komt werken, ga je zelfstandig ga je samen met een van onze ervaren monteurs op pad in de regio Haarlem. We gaan je de kneepjes van het vak leren op technisch en communicatief vlak. We werken voornamelijk voor vaste klanten en daar monteren en installeren we alles van duurzame LED lampen tot complexe toegangscontrolesystemen. Kortom: allerlei kleine projecten in de regio. Daar leer jij het meeste van!

Ben jij net klaar met je opleiding, of volg je op dit moment nog een niveau 2 of 3 opleiding (bijvoorbeeld via Installatiewerk Noord-Holland)? Bij Heringa & Wuthrich ben je aan het juiste adres!

Dit breng jij mee

  • Mbo-niveau 2 of 3, afgerond of nog in opleiding;
  • Een flexibele en positieve instelling met een creatief en oplossend vermogen;
  • Technisch inzicht, daarnaast werk je ook netjes en punctueel;
  • Rijbewijs B;
  • Bereid om verschillende cursussen te volgen.

Wij hebben oog voor jou

  • Aan de samenwerking met collega’s wordt veel waarde gehecht;
  • Onze vaste klanten zijn meestal in of rond Haarlem gevestigd dus je werkt in de buurt;
  • De collegiale en informele werksfeer is te merken. Zowel op de werkvloer als tijdens de gezellige uitjes die de personeelsvereniging jaarlijks organiseert;
  • Je ontvangt de juiste hulpmiddelen om je werk uit te voeren;

Als hulpmonteur bij Heringa & Wuthrich heb je dus een uitdagende functie met veel waardering. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling, zo krijg je nu en later de uitdaging die je zoekt. Je hebt uitzicht op doorgroeimogelijkheden en op een vast contract. Uiteraard krijg je een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarbij zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar jij gaat werken

Het team, waarin je komt te werken, bestaat uit twee projectleiders, een werkvoorbereider, Service- en Onderhoudscoördinator en (service)monteurs. Samen gaan jullie aan de slag voor opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld zorginstellingen, industriële bedrijven en utiliteitsbouw. Heringa & Wuthrich is een installatiebedrijf met ruim 100 jaar historie in Haarlem en omstreken, en is onderdeel van VpG Techniek. Ze hebben veel aandacht voor belangrijke bijkomende aspecten zoals klanttevredenheid, communicatie en duurzaamheid. Het is een snelgroeiend bedrijf waar je als monteur veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Pak het moment

Past deze vacature bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar Tim Spier via werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kunt Tim mailen, appen of bellen via tim.spier@vpg.info of via 06-55838870. Hij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een e-mail

Relevante vacatures