Vacature Junior Inbedrijfsteller Beveiligingsinstallaties en Gebouwautomatisering

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Junior Inbedrijfsteller Beveiligingsinstallaties en Gebouwautomatisering

Start als Junior inbedrijfsteller en word opgeleid tot specialist op het gebied van beveiligingsinstallaties en gebouwautomatisering. Ervaar veel afwisseling in je werk en kom op de gaafste locaties. Je test de nieuwste technieken in onze eigen testruimte in ons moderne pand in Woerden. Iets voor jou? Kom werken bij Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken.

Wat jij gaat doen

Je maakt deel uit van een hecht team dat bestaat uit 7 enthousiaste collega’s. Zij begeleiden jou in je werk. De ene dag installeer je brandmeldinstallaties en de volgende dag ben je bezig met een storing in een KNX systeem. Afwisseling in je werk gegarandeerd! Jij bent ons visitekaartje bij de klant.

Ongeveer 50% van de week werk jij op renovatie- en nieuwbouwprojecten. De andere 50% verricht jij onderhoud en los je storingen op bij de klant. Jij houdt je bezig met het:

 • installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van beveiligingssystemen.
 • installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van brandmeldsystemen.
 • installeren, inbedrijfstellen en onderhouden KNX systemen.

Door middel van een persoonlijk opleidingsplan groei jij in je eigen tempo en ben jij steeds op de hoogte van de nieuwste technieken. Er is geen maximum budget aan scholing, dus pak die kans!

Waar je terecht komt

Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken is onderdeel van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken. Het team beschikt over een brede vakkennis en is altijd up-to-date over de huidige wet- en regelgeving omtrent beveiligingstechnieken. Aangevuld met rijke kennis van de nieuwste brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camera-installaties en KNX-installaties voor onder andere lichtbesturing, zijn we met recht dé specialist in beveiligingstechnieken van Woerden en omstreken te noemen.

Wij zijn een hechte organisatie met korte lijnen en een fijne sfeer. Natuurlijk is er ook tijd voor een lolletje en zet iedereen graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen zijn die al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin mee mag komen en de kinderen op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We maken deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek.

Wie jij bent

Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria daarom niet als harde eis, maar als wens. De meest geschikte kandidaat voor deze functie is communicatief vaardig, houdt van afwisseling, is servicegericht en beschikt over:

 • een mbo opleiding in een technische richting. Mbo afgerond en veel affiniteit met brand/ inbraak /toegang en/of gebouwautomatisering? We komen graag in contact. Ook BBL’ers zijn van harte welkom.

Daarnaast is het heel fijn (maar geen harde eis) als je één of meerdere van de volgende certificaten in je bezit hebt:

 • Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV)
 • Installatiedeskundige (IDB)
 • Onderhoudsdeskundige (ODB)
 • Installeren KNX (EIB-A,B)

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven haalt. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een uitstekend salaris tussen de €2468,- tot €3080,- per 4 weken (€2675,- – €3340,- per maand).
 • Een jaarcontract met intentie tot een vast contract.
 • Goed gereedschap en PBM’s. Als jij het nodig hebt, regelen wij het.
 • Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.
 • Leuke en uitdagende projecten en service en onderhoud in de utiliteit.

Solliciteren

Heb je nog vragen? Je kunt altijd even bellen of mailen met Joost Augustijn, contactpersoon voor deze vacature via +31 683706901 of werken@vpgtechniek.nl.

Past de vacature Junior Inbedrijfsteller Beveiligingsinstallaties en Gebouwautomatisering bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.