Vacature KAM Coördinator

KAM Coördinator

Ben jij onze nieuwe KAM Coördinator?

Als KAM-coördinator initieer je projecten om het veilig werken binnen Groen & Aldenkamp Installatietechnieken naar een hoger niveau te brengen. Je hebt geen traditionele rol als KAM coördinator, maar je bekijkt het meer door een verbeter bril. Je stelt je op als coördinator en stimuleert de zelfsturende teams om elke dag een beetje veiliger te werken.

Zie je het al voor je? Welkom bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken, de organisatie waarin zelfstandigheid beloond wordt. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een projectenorganisatie. We werken integraal samen en dat levert nog mooiere projecten op.

Dit wordt jouw baan

Je begeleidt meerdere projecten die aansluiten bij het meerjarenplan. Jouw belangrijkste doel is om te zorgen dat het veilig werken als een rode draad door de hele organisatie heen loopt. Je doet onderzoek en verzamelt data, bewaakt de voortgang, geeft voorlichting en training en motiveert mensen om veilig te blijven werken.

Verder vult je agenda zich met het:

 • Organiseren en begeleiden van interne en externe audits.
 • Coördineren van verschillende certificeringen bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken.
 • Het begeleiden bij de implementatie van de KAM-processen.
 • Realiseren van verbeteringen en vernieuwingen op een efficiënte en effectieve manier.
 • Borgen van verbeteringen door mensen mee te nemen door middel van trainingen, toolboxen en coaching.

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie.

Je bent het beste te omschrijven als daadkrachtig, ondernemend en oplossingsgericht (praktisch). Je weet wat er speelt op het gebied van veiligheid binnen VPG en zorgt ervoor dat wij dit niveau elke dag verhogen. Daarnaast beschik je als toegewijde KAM-coördinator over:

 • Affiniteit met veiligheid en techniek.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in procesverbetering en/of verandermanagement.
 • Kennis van het organiseren van verbetertrajecten. • Sterke communicatieve vaardigheden

Nogmaals: voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien en daarom continu in beweging is. Verder kun je rekenen op een goede sfeer en een uitdagende werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3692,- en €5076,- per 4 weken (€4000,- tot €5500,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een smartphone en laptop.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 120 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een belangrijke, zo niet de belangrijkste speler, te worden binnen de branche.

Solliciteren

Past de vacature KAM Coördinator bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!