Vacature Management Assistent

Functiegroepen

Algemene Administratie

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Management Assistent

Ben jij onze nieuwe multitaskende held van het management?

Ben jij een echte duizendpoot met een vleugje heldhaftigheid? Sta je je mannetje in een mannenwereld en ben je klaar om als management assistent de dynamiek naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Als Management Assistent ben je de rechterhand van onze charmante directrice. Samen met je directe collega Sylvia zul je je dag vullen met het ondersteunen van het managementteam en het jongleren met taken.

Zie je het al voor je? Welkom bij Groen & Aldenkamp, de organisatie waarin zelfstandigheid beloond wordt. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een projecten organisatie, we werken integraal samen en dat levert nog mooiere projecten op.

Dit wordt jouw baan

Van agendabeheer en het organiseren van vergaderingen tot het oplossen van onverwachte situaties, je bent de meester(es) van multitasking en weet altijd een vleugje humor toe te voegen aan elke situatie. Je ondersteunt onze directrice en het managementteam op secretarieel, administratief én organisatorisch vlak.

Verder vult je agenda zich met:

 • Het verwerken van personeelsmutaties, het inkopen van opleidingen en andere HR gerelateerde taken.
 • Faciliterende werkzaamheden. Van het bestellen van lunches tot het verzorgen van een bos bloemen voor een langdurig zieke collega.
 • Het beheren van de agenda van onze directrice en het voeren van agendabeheer, notuleren en het bewaken van actielijsten van onze MT vergaderingen.
 • Goede voorstellen die jij hebt! Kom maar op, we staan open voor alle taken die je nog meer op je wil nemen!

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Laten we snel een afspraak om nader kennis te maken inplannen als jij beschikt over:

Als jij beschikt over:

 • Sterke organisatorische vaardigheden (je bent zo goed in multitasking dat je weleens jongleerballen zou kunnen overwegen).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een vleugje charme.
 • Ervaring in het ondersteunen van directie/management (een cape dragen tijdens vergaderingen is optioneel, maar wordt sterk aangemoedigd).
 • Een positieve houding en de vaardigheid om te flirten met deadlines (je houdt ze altijd in je macht).
 • Een goed gevoel voor humor en de mogelijkheid om een glimlach op het gezicht van iedereen in de kamer te toveren.
 • Affiniteit met veiligheid en techniek.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring als management assistent.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria maar ben je gemotiveerd? Dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waarin je je energieke en assertieve persoonlijkheid kunt laten zien (en af en toe een grap kunt maken die zelfs de stoerste mannen aan het lachen krijgt). Verder kun je rekenen op een enthousiast managementteam dat altijd openstaat voor nieuwe ideeën (zelfs als ze eerst sceptisch kijken). Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €2800,- en €3000,- per 4 weken (€3033,- tot €3250,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een smartphone en laptop.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 120 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een belangrijke, zo niet de belangrijkste speler, te worden binnen de branche.

Solliciteren

Als je klaar bent om de uitdaging aan te gaan, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar werken@vpgtechniek.nl.

Let op: superheldencape niet verplicht.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!