Vacature Projectleider Elektrotechniek

Functiegroepen

Projectleider

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Heringa en Wuthrich Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Haarlem

Parttime/fulltime

Fulltime

Projectleider Elektrotechniek

Heb jij passie voor Elektrotechniek , een commerciële instelling en maak je graag klanten blij? Dan zou je maar zo onze nieuwe collega kunnen worden.

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek  voor de aansturing en coördinatie van onze werkzaamheden service & onderhoud bij onze klanten in de sectoren zorg, industrie, onderwijs en utiliteit.

Dit wordt jouw baan

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan elektrotechnische installaties, kleinere projecten en regiewerk bij bestaande en nieuwe relaties. Jij zet de vraag van de klant om in een technisch advies, afgestemd op het budget van de klant. Jij zet je brede, kundige visie graag in om samen een topprestatie te leveren. Je hebt daarbij altijd het einddoel voor ogen, bewaakt de voortgang, het budget en de kwaliteit.

Geen dag is hetzelfde maar je werkzaamheden komen globaal hierop neer:

 • Je doet de opnames bij opdrachtgevers;
 • Je zorgt voor de aanwas van nieuwe opdrachtgevers;
 • Je verzorgt de calculaties en werkt offertes uit;
 • Je draagt zorg voor de werkvoorbereiding;
 • Je doet de dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden binnen en buiten;
 • Je neemt deel aan bouwvergaderingen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het budget en het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • Je onderhoudt de relaties met onze bestaande klanten, zodat wij ook weer volgende opdrachten gegund krijgen.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien en continu in beweging is. Je kunt rekenen op een goede sfeer en een prettige werkomgeving. Dit laatste mede, omdat we eind dit jaar een gloednieuw kantoor in Haarlem gaan betrekken. Daar kijkenwe enorm naar uit.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3.600,- en €4.800,- per 4 weken (€3.900,- tot €5.200,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau
 • Een leuke informele werksfeer binnen een gemotiveerd team; samen gaan we ervoor!
 • Interessante opdrachtgevers in de regio Haarlem
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar
 • Ruimte voor opleidingen en verdere ontwikkeling. Je kunt gebruik maken van onze VpG Academie en je bent zeker niet de eerste die doorgroeit binnen ons bedrijf
 • Natuurlijk de middelen om je werk te kunnen doen: een smartphone, laptop en auto van de zaak

Dit breng jij mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens:

 • HBO werk- en denkniveau, minimaal MBO-4 in installatietechniek/elektrotechniek, aangevuld met relevante cursussen op dit gebied
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, zoals projectleider service & onderhoud, technisch coördinator, lead engineer, engineer elektrotechniek, projectleider installatietechniek of vergelijkbaar
 • Kennis op gebied van NEN1010 en NEN3140
 • Kennis en/of ervaring met het werken van MS-Office programma’s, Autocad, BIM/Revit en Navision/Business Central zijn een pré
 • Klantvriendelijke instelling met probleemoplossend vermogen
 • Positieve werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk. Belangrijk is dat je met je collega’s mooi teamwork realiseert en bijdraagt aan de continue verbetering van onze dienstverlening.

Over Heringa & Wuthrich

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken is onderdeel van VpG Techniek en is gevestigd in Haarlem. We zijn een installatiebedrijf met een mooie historie en echt een begrip in de regio. We hebben veel aandacht voor belangrijke bijkomende aspecten zoals klanttevredenheid, communicatie en duurzaamheid. We zijn een snelgroeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Leuk! Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Isolde van Braak, HR Consultant bij VpG Techniek, vertelt je graag meer. Je kunt Isolde mailen via isolde.van.braak@vpg.info of bellen via 06-20708010.

Wij hechten waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.