Vacature Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties

Ben jij onze nieuwe Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties?

Werk jij als Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties graag bij een sfeervol en compact familiebedrijf, waar je de projecten echt sámen realiseert? Vind jij het belangrijk dat collega’s buiten en binnen goed op elkaar zijn ingespeeld en voor een gezamenlijk resultaat gaan? Lees dan verder.

Als Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties voel jij je prettig als kartrekker van het projectteam. Jij weet precies wat jouw team nodig heeft en geeft zodanig leiding dat iedereen het beste uit zichzelf haalt, goed werk levert en kan groeien in zijn/haar rol.

De projecten komen vaak voort vanuit klantrelaties een ideaal uitgangspunt voor mooie samenwerkingen, waar je graag aan bijdraagt.

Dit wordt jouw baan

Als projectleider Werktuigbouwkunde heb jij een belangrijke rol in de realisatie van een project. Je bent financieel, technisch en eindverantwoordelijk voor je project(en). Je houdt contact met je volledige projectteam, andere betrokken partijen en andere interne disciplines. Jij zet je brede visie graag in om samen een topprestatie te leveren. Je hebt altijd het einddoel voor ogen, bewaakt de voortgang, het budget en de kwaliteit.e stuurt bij op meer- of minderwerk en werkt begrotingen en offertes uit. Daarbij maak je de juiste keuzes om je project binnen de gestelde doelen te realiseren.

Geen dag is hetzelfde maar je taken komen globaal neer op:

 • De dagelijkse coördinatie met zorg voor je projectteam binnen en buiten.
 • Het houden van overzicht op het te besteden budget.
 • Het scherp zijn op meer- en minderwerk en het bijsturen van jouw project, altijd met jouw einddoel voor ogen.
 • Het sparren met de klant, samen zorgen jullie voor succes.
 • Het onderhouden van relaties, zodat wij ook weer de volgende opdracht gegund krijgen.

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria niet als harde eis, maar als wens.

Je bent het beste te omschrijven als klantvriendelijk, oplossingsgericht en gemotiveerd om samen met het team een mooi project op te leveren. Je bent op de hoogte van wat er speelt in de technische branche van de utiliteit en wil graag bijdragen aan de continue verbetering van onze dienstverlening. Daarnaast beschik je als Projectleider Werktuigbouwkunde over:

 • HBO werk- en denkniveau, minimaal MBO-4 in installatietechniek/ werktuigbouwkunde, aangevuld met relevante cursussen op dit gebied.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de utiliteit is mooi meegenomen: zoals Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties, Projectleider W-installaties, Projectleider WT of Projectleider Werktuigbouwkunde.
 • Kennis op gebied van NEN1010, NEN3140.
 • Kennis en/of ervaring met het werken van MS-Office programma’s, Autocad, BIM/Revit en Navision/Business Central zijn een pré.
 • Klantvriendelijke instelling met probleemoplossend vermogen.
 • Positieve werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien en daarom continu in beweging is. Verder kun je rekenen op een goede sfeer en een uitdagende werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3.600,- en €4.800,- per 4 weken (€3.900,- tot €5.200,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een smartphone en laptop.
 • Een auto van de zaak.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 100 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 100 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een nog belangrijkere speler te zijn binnen de branche.

Solliciteren

Past de vacature Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!