Vacature Servicemonteur elektrotechniek

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

0-1 jaar (starter)
1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Swart Electrotechnisch Bureau

Vestigingsplaats

Zaandam

Parttime/fulltime

Fulltime

Servicemonteur elektrotechniek

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

Ben jij een ervaren en zelfstandig monteur elektrotechniek in de utiliteit? Heb je interesse in de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties? Heb je ervaring met sterkstroom-, verlichtings-,  data-, en telecominstallaties en wellicht met brandmeld- of beveiligingssystemen? Solliciteer dan als Servicemonteur elektrotechniek bij Swart Electrotechnisch Bureau in Zaandam!

Dit wordt jouw baan

Als Servicemonteur elektrotechniek bij Swart Electrotechnisch Bureau ben je de ene dag bezig in een zorgcentrum met het aanleggen van verlichting, terwijl je de volgende dag in een fabriekspand bezig bent met toegangscontrolesystemen. Jij schrikt niet als je erbij wordt geroepen voor een complexe storing bij een van onze opdrachtgevers. Analytisch, rustig maar doortastend ga je te werk, zodat de storing- en ook de bron ervan- opgelost wordt. Door jouw brede ervaring en de opleidingen die je hebt afgerond ben je een echte allrounder geworden. Met andere woorden; we verwachten wel wat van je en daar krijg je ook veel voor terug! Afwisselend werk, mooie klanten, leuke collega’s en veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

Wij hebben oog voor jou

  • Uitstekend salaris tussen de €2562,- en €3618,- per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Leuke informele werksfeer
  • Intentie tot vast dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor opleidingen en ontwikkeling

Dit breng jij mee

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • MBO niveau 3/4 Elektro of Mechatronica
  • Oplossingsgericht
  • Zelfstandig en verantwoordelijk
  • Rijbewijs B en geldig VCA

Omdat je bij verschillende klanten over de vloer komt, is het belangrijk dat je representatief en klantvriendelijk bent.

Waar jij gaat werken

Swart Elektrotechnisch Bureau is onderdeel van VpG Techniek en zit in Zaandam. We zijn een installatiebedrijf met een mooie historie en echt een begrip in de regio Zaanstad/Amsterdam. We hebben veel aandacht voor belangrijke bijkomende aspecten zoals klanttevredenheid, communicatie en duurzaamheid. Het is een snelgroeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen en met een medewerkerstevredenheidsscore van 7,62!

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Pak het moment

Past de vacature Servicemonteur elektrotechniek bij jou? Wij kijken uit naar je reactie.

Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar Inge Lemmink via werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kunt Inge mailen, appen of bellen via inge.lemmink@vpg.info of via 06-15663715. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.