Vacature Vestigingsmanager

Functiegroepen

Management

Opleiding

MBO
HBO
VWO

Werkervaring

5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Swart Electrotechnisch Bureau

Vestigingsplaats

Zaandam

Parttime/fulltime

Fulltime

Vestigingsmanager

Weet jij kansen om te zetten in samenwerkingen?

Swart Electrotechnisch Bureau is al sinds 1953 een begrip in Noord-Holland, met name in de regio Zaanstad/Amsterdam. Als gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebureau onderscheiden wij ons door onze klantgerichte benadering en onze drive altijd die stap extra te zetten als dat nodig is. We hebben hechte, langlopende relaties met opdrachtgevers in onder meer de corporatie- en vastgoedwereld, de zorg en het industriële segment.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende Vestigingsmanager. Een ondernemer pur sang, een echte installateur, die Swart verder laat groeien in naamsbekendheid, omzet en rendement, vaste klanten en het belangrijkste: collega’s! Swart maakt deel uit van VpG Techniek.

Dit wordt jouw baan

Jouw uitdaging is het uitbouwen en borgen van de bestaande klantrelaties en je collega’s daarin meenemen. Je realiseert de verdere groei, waarvoor er voldoende kansen zijn. Hiervoor breng je een gezonde dosis ambitie en ondernemingszin mee.

Ook ga je aan de slag met de verdere doorontwikkeling en uitbreiding van het team. Het team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers (binnen en buiten). Het team verder uitbouwen en ontwikkelen is iets waar je dagelijks met plezier mee bezig bent.

Swart werkt nauw samen met de andere Service & Onderhoud bedrijven in Haarlem, Woerden en Leusden, horende bij de VpG Techniek-groep. De overkoepelende Directeur Service & Onderhoud heeft vrijheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Hij ziet jou graag als sparringpartner en staat je met raad en daad terzijde.

Dit breng jij mee

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld MTS+/HTS);
 • Je hebt een elektrotechnische achtergrond en ruime ervaring op het gebied van Service & Onderhoud;
 • Je bouwt en onderhoud relaties op persoonlijke titel;
 • Je bent ondernemend, gedreven, energiek en positief;
 • Je gaat en staat voor je klanten en je collega’s;
 • Je past in een informeel en slagvaardig familiebedrijf;
 • Commerciële kansen die voorbij komen zet jij om in langdurige samenwerkingen.

Wat wij bieden

 • Een mooie eindverantwoordelijke rol bij een professionele en enthousiaste club.
 • Een salaris tussen de € 5.000,- en € 6.000,- bruto per maand op basis van 40 uur, passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Natuurlijk krijg je de middelen om je werk goed te doen. Denk hierbij aan een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Je hebt veel vrijheid in je werk, waarbij wij oog hebben voor jouw werk/privé-balans.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • De samenwerking binnen de vestiging en de groep is hecht; je kunt rekenen op voldoende steun om jouw doelstellingen te helpen realiseren.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. VpG Techniek bestaat uit zes werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand. Zo ook Swart Electrotechnisch Bureau.

Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei als persoon en als professional. Vanuit die visie investeert VpG techniek volop in ontwikkeling.

Pak het moment

Past de vacature Vestigingsmanager bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Isolde van Braak, HR Consultant bij VpG Techniek, vertelt je graag meer. Je kunt Isolde mailen via isolde.van.braak@vpg.info of bellen via 06-20708010.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.