Begin 2022 ben ik begonnen als HR Consultant bij VpG Techniek en dat bevalt mij ontzettend goed. Ik had mijn sollicitatiegesprek met Inge en Wies. Naast het feit dat het meteen goed klikte, vond ik het erg fijn al meteen kennis te kunnen maken met directe collega’s. Wat het extra speciaal maakte, is dat het gesprek plaatsvond op de vestiging in Woerden, wat nu mijn vaste werkplek is geworden. Bij G&A was er vanwege groei behoefte aan een vaste HR-kracht en dit was mogelijk binnen de rolverdeling van het HR-team. Ze wilden iemand fysiek aanwezig hebben en dat trok me aan. Het stelt me namelijk in staat om de medewerkers echt te leren kennen. Ik ben nu al 1,5 jaar hier en het bevalt me uitstekend. Het werk is afwisselend en uitdagend. Ook vind ik het gaaf dat er veel ruimte (en vertrouwen!) is voor initiatief, waardoor je veel teweeg kunt brengen. Het vereist hard werken, maar je leert veel. Het directe contact met Janet en het directieteam zorgt ervoor dat je snel zaken kunt regelen bij G&A.

Collega’s blij maken

Waar ik het meeste energie van krijg in mijn werk zijn de gesprekken met de buitendienst. Het geeft me voldoening om direct iets voor hen te kunnen betekenen. Ook het meedenken over de strategie en het opzetten van initiatieven zoals ‘de Fitmaand’ om collega’s blij te maken, spreken me enorm aan. En natuurlijk geniet ik van de gezellige borrels en de sterke onderlinge band. Dat is waar ik het voor doe.

De informele sfeer maakt ons werk het allerleukst!

Die informele sfeer past goed bij mij. Wanneer ik een project bezoek, zie ik de trots in de collega’s die buiten aan het werk zijn. Ze willen graag laten zien wat ze maken en zijn enthousiast over hun werk. Op kantoor merk ik een informele sfeer, waar serieus wordt gewerkt maar waar iedereen elkaar aanspreekt met “je” en “jij”. In de bouwkeet wordt er veel gelachen en worden grappen gemaakt, wat bijdraagt aan de informele en plezierige sfeer. Dit geeft me het gevoel dat we echt met plezier en trots samenwerken aan uitdagende opdrachten bij G&A.

Ellen Trenning, HR Consultant bij VpG Techniek voor Groen & Aldenkamp Installatietechnieken