Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij VpG Techniek in de rol van HR manager.

Ik kwam terecht bij een informele, gezellige en hardwerkende organisatie. Een familiebedrijf waarin veel aandacht uit gaat naar elkaar en eenieders ontwikkeling. We willen groeien en professionaliseren en dat kan alleen als we dat via onze belangrijkste kapitaal doen, namelijk onze mensen.

De wil is bij iedereen aanwezig om goede dingen nog beter te maken. Er is oprechte aandacht voor de medewerkers en hun ontwikkelbehoeften. Dat past echt bij mij. Het motto ‘Het is pas goed, als het beter is’ roep ik dan ook vaak rond!

In contact met onze medewerkers

Als HR manager ben ik veel in contact met mijn collega’s in allerlei verschillende functies en van alle werkmaatschappijen. Dat is een van de leukste dingen van mijn werk bij VpG Techniek. Ik vind het leuk om bezig te zijn met dingen waardoor mijn collega’s zich minder druk hoeven te maken over bijkomende zaken en zich kunnen richten op het werk dat zij leuk vinden om te doen. Door met hen mee te denken, adviezen te geven en een luisterend oor te bieden, kunnen zij blijven doen waar ze goed in zijn en onze klanten blij maken! Ook vind ik het leuk om projecten op te pakken en de basis van de HR-processen nog sterker te maken. Hierbij kan je denken aan projecten die betrekking hebben op de in-, door- en uitstroom van medewerkers bij VpG.

We werken met plezier en trots in een informele sfeer aan uitdagende opdrachten

Bij VpG wordt gelachen, worden successen gevierd en complimenten uitgedeeld. Niet alleen wordt over werk gesproken, maar men weet ook hoe het privé met elkaar gaat. Er is interesse in elkaar en men houdt rekening met elkaar. Iedereen is benaderbaar en staat open om vragen te beantwoorden. We steunen elkaars ideeën, maar proberen hier ook kritisch naar te kijken om het beste resultaat te behalen. Ook wordt het er tijd en aandacht besteedt aan vrijmibo’s en gezellige activiteiten naast het werk.

Inge Lemmink, HR Manager bij VpG Techniek