Toen ik in de zomer van 2020 bij VpG Techniek van start ging, was ik nog niet bekend met deze branche. Inmiddels voel ik me helemaal thuis en heb ik het enorm naar mijn zin! In mijn functie krijg ik veel vrijheid, kansen en vertrouwen. Hierdoor heb ik in korte tijd het bedrijf snel leren kennen en grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling binnen het vakgebied. VpG Techniek heeft een rijke geschiedenis, maar ook nog veel mooie plannen en doelen voor de toekomst. Ik krijg hier echt het gevoel dat ik mijn steentje daaraan bijdraag en vind het erg gaaf om te zien hoe we aan het ontwikkelen zijn op meerdere vlakken.

Een sterk teamgevoel

Ik heb met alle werkmaatschappijen te maken en reis dan ook graag af naar onze vestigingen. Hierdoor zie ik veel collega’s vaker face-to-face en dat draagt bij aan de goede banden die ik met hen opbouw. Op de werkvloer hoor je immers het beste wat er speelt en kan ik direct meedenken over hoe ik bij kan dragen aan verbetering of het ontzorgen van mijn collega’s. Ook met de directie heb ik veel contact en word ik vaak betrokken bij projecten. Dit geeft mij echt een sterk teamgevoel. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en collega’s staan hier echt voor elkaar klaar. Voor mij, als medior, is dit alles tezamen de perfecte formule voor een prettig dienstverband!

Altijd toegang tot de juiste informatie

Door de grote diversiteit binnen zowel onze groep medewerkers als klanten, is het een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is over de  informatie en tools die zij ontvangen. Denk hierbij aan een vernieuwd intranet, een nieuwsbrief of een geavanceerder administratieprogramma. Gelukkig staan mijn collega’s van IT en HRM altijd klaar om te sparren over een goede aanpak. We streven er immers naar om onze collega’s te allen tijde de juiste hulpmiddelen te bieden zodat zij op een efficiënte en professionele manier kunnen werken. En dat niet alleen voor hun eigen werkplezier, maar ook richting de klant.

Lisanne van der Vliet, Communicatiemanager bij VpG Techniek