In 1998 solliciteerde ik bij Groen & Aldenkamp en werd aangenomen als Leerling monteur. Als leerling mocht ik vaak mee op pad naar projecten met chef-monteurs en zo ben ik doorgegroeid naar zelfstandig monteur. Ik heb zelf nog een aantal jaar op de Service-afdeling gewerkt, maar de projectenafdeling bleek toch mijn ‘thuis’. Ik werd leidinggevend monteur en ontwikkelde door tot chef-monteur.

Doorgroeien wordt bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken enorm gestimuleerd. Inmiddels werk ik namelijk als Junior projectleider op kantoor. Het gave aan deze functie is dat ik met mijn werkervaring nu zelf aankomende of chef-monteurs kan begeleiden in een project.

Een sterke samenwerking

Ik krijg veel energie van het zo goed mogelijk helpen van de klant door niet te verkopen wat ze vragen maar kunnen verkopen wat ze écht nodig hebben. Die gelegenheid krijg ik vanuit Groen & Aldenkamp Installatietechnieken altijd.

Alle binnen- en buitendienst collega’s werken gemotiveerd samen en dit stelt ons in staat om een zo een goed mogelijk product neer te zetten. Bij uitdagende klussen komt die sterke samenwerking extra goed van pas, zo kunnen mijn collega’s altijd op mij rekenen wanneer er extra hulp nodig is in de montage.

Door duidelijk te zijn over onze diensten scheppen we heldere verwachtingen bij klanten

Door het goed vast leggen van de processen scheppen we heldere verwachtingen naar de klant.

In het offertetraject en tijdens de uitvoering zijn we altijd duidelijk over wat de klant van ons kan en mag verwachten. Dit werkt natuurlijk beide kanten op, dus we luisteren ook altijd goed naar de klant. Die moet uiteindelijk blij en tevreden zijn, want dan zijn wij dat ook!

Marcus van Peet, Junior Projectleider E bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken