In november 2022 ben ik bij Swart Electrotechnisch Bureau terechtgekomen. Na enkele jaren bij een grotere organisatie in dienst te zijn geweest, was ik op zoek naar een kleiner team. Die persoonlijke verbinding met collega’s is voor mij namelijk heel belangrijk. Daarnaast komen alle collega’s uit deze regio en aangezien ik zelf ook bij kantoor om de hoek woon, maakte dat de stap naar Swart nog makkelijker!

Je weet wat je aan elkaar hebt

Inmiddels heb ik diverse projecten uitgevoerd, waarvan de meeste gerelateerd zijn aan onze klant ZVH. Ook een opmerkelijk project is die bij PepsiCo, waarbij we een nieuwe productielijn hebben ontworpen om de capaciteit uit te breiden. Deze uitdaging was een hele gave uitdaging voor mij, waar ik nog steeds erg trots op ben. Zo was het bijvoorbeeld een vereiste dat binnen dit project alles in het Engels werd uitgevoerd omdat de betrokken firma’s uit Engeland en Noorwegen komen, en dat deed ik voor het eerst! Het vertrouwen dat in mij werd gesteld, en het feit dat ik altijd op mijn collega’s kan rekenen, zijn voordelen van werken in een kleiner team. Duidelijke communicatie is een belangrijk kenmerk; je weet wat je aan elkaar hebt.

Veel voldoening

Ik krijg veel energie van de diversiteit in mijn werk. Bijvoorbeeld, als ik een aanvraag krijg, start ik met het maken van tekeningen en het bestuderen van documentatie. Tijdens de uitvoering zie ik het project tot leven komen. Ook als ik er toevallig in mijn vrije tijd langsrijd. Dat geeft me altijd weer voldoening.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie en snel schakelen is niet alleen belangrijk met collega’s, maar ook met de klant. Voorheen was ik gewend om voornamelijk vanuit kantoor te werken, maar nu breng ik veel meer tijd buiten door en bezoek ik projecten rechtstreeks. Dit vergemakkelijkt de communicatie met klanten en stelt me in staat ter plekke advies te geven, waardoor onduidelijkheden worden weggenomen. Dankzij de korte afstanden kunnen we klanten effectiever van dienst zijn. Ik bel regelmatig om te laten weten dat ik in de buurt ben en vraag of ik even langs kan komen. Klanten waarderen deze persoonlijke benadering, en soms leidt dit zelfs tot extra werk!

Mohamed Moalim, Projectleider E bij Swart Electrotechnisch Bureau