Via LinkedIn raakte ik in gesprek met een bekende uit mijn werkveld. Hierdoor maakte ik kennis met VpG Techniek en Heringa & Wuthrich Installatietechnieken. Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij ik deze stap heb gezet en ik heb zeker het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Met name de veelzijdigheid waarmee je te maken hebt in zowel het type klanten als de verschillende projecten waar je van kop tot staart betrokken en verantwoordelijke voor bent. Daarnaast werk ik nu een stuk dichter bij huis ten opzicht van mijn vorige werkgever. Dit is de balans tussen privé en werk ook nog eens ten goede gekomen. Iets waaraan VpG Techniek als bedrijf ook veel waarde aan hecht.

Veel afwisseling, uitdaging en een leuke werksfeer

Waar ik het meeste werkplezier uithaal, is onze klanten volledig ontzorgen en de bijbehorende projecten succesvol afronden. Veel afwisseling, uitdaging en een leuke werksfeer zijn voor mij belangrijk. Gelukkig vind ik dat zeker terug in mijn functie en binnen het bedrijf.

Uit dezelfde regio

Vanwege de langdurige klantrelaties weten wij goed wat belangrijk is voor de klant en hier gaan wij als team zorgvuldig mee om. Hiermee bedoel ik dat dit voor mij als projectleider geldt, maar zeker ook voor de monteurs. Daarbij komt kijken dat onze medewerkers veelal uit dezelfde regio als de klant komen en dat is goed voor het persoonlijk contact.

Rachid Lamkadem, Projectleider E bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken