Vacature HR Consultant (standplaats Haarlem)

Functiegroepen

P&O

Opleiding

HBO
WO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

VpG Techniek

Vestigingsplaats

Haarlem
Utrecht

Parttime/fulltime

Fulltime

VpG – HR Consultant

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

Het HR team van VpG Techniek zoekt versterking! VpG Techniek is een groep van installatiebedrijven die elk hun eigen markt bedienen (projecten, service & onderhoud, regionaal). Vanuit de groep worden de vestigingen ondersteund op het gebied van HRM. Denk aan advies, coaching, recruitment, beleidsontwikkeling, personeelsadministratie, opleiden en ontwikkelen, etc.

Het HR-team is hecht en bestaat in totaal uit vier collega’s: een HR Medewerker, twee HR Consultants en een HR Manager. We werken accountgericht, dus verdelen de vestigingen. De vacature is ter vervanging van één HR consultant en specifiek gericht op de vestigingen Heringa & Wuthrich in Haarlem en Swart Electrotechnisch Bureau in Zaandam.

Dit wordt jouw baan

Als HR Consultant binnen VpG Techniek houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de volle breedte van HR voor onze vestigingen in Haarlem en Zaandam. Het is echt een allround HR-functie, waarbij het onze filosofie is dat we dicht op de business opereren en zichtbaar zijn op de vestigingen.

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Het (proactief) adviseren, coachen en inspireren van collega’s en managers als zij HR-gerelateerde vragen hebben.
 • Mouwen opstropen en actie op de onderwerpen werving- & selectie (we hebben veel vacatures!), verzuimcasussen, inzetbaarheid, ontwikkelwensen, etc.
 • Het aan de slag gaan met onze HR-processen en -systemen. We willen altijd beter en vooruit, dus kom maar op!

Het is een mooie functie voor een HR-professional met circa 2-4 jaar werkervaring binnen een HR-afdeling, die toe is aan een volgende stap en zich graag verder wil ontwikkelen.

Dit breng je mee

 • Afgeronde HBO opleiding richting HRM/Personeel & Arbeid
 • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring
 • Je beschikt over allround HR vakkennis
 • Ervaring in een mobiele functie is een pré
 • Proactief, zelfstarter en zelfstandig werken
 • Handig met HR-systemen; je vindt het leuk je hierin vast te bijten
 • Je staat stevig in je schoenen; je bent een volwaardig gesprekspartner voor het management
 • Interesse in onderwerpen als recruitment, duurzame inzetbaarheid, leren en ontwikkelen en arbeidsvoorwaardenontwikkeling

Wij hebben oog voor jou

 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en 25 vakantie- + 13 ADV-dagen (op basis van 40 uur).
 • Je krijgt de middelen om je werk goed te doen. Denk hierbij aan een lease-auto, laptop en smartphone;
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Aan de onderlinge samenwerking met collega’s hechten wij veel waarde.

Waar jij gaat werken

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei als persoon en als professional. Vanuit die visie investeert VpG techniek volop in ontwikkeling.

Enthousiast?

Past de vacature HR Consultant bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar Inge Lemmink, HR Manager via werken@vpg.info.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Inge mailen, appen of bellen via inge.lemmink@vpg.info of 06-15663715. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!