Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken

Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken

Als aftakking van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken staat het sterke en hechte team van Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken dag en nacht klaar voor de klanten. Het team beschikt over een brede basiskennis en is altijd up-to-date over de huidige wet- en regelgeving omtrent beveiligingstechnieken. Aangevuld met rijke kennis van de nieuwste brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camera-installaties en KNX-installaties voor onder andere lichtbesturing, zijn we met recht dé specialist in beveiligingstechnieken van Woerden en omstreken te noemen.

Specialistische kennis wordt divers ingezet

Werken bij Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken is heel divers. Het ene moment werk je mee aan een groot nieuwbouw- of renovatieproject en het andere moment word je ingezet voor service- en onderhoudswerkzaamheden aan beveiligingsinstallaties bij klanten en relaties.

De meeste klanten behoren tot de sectoren zorg, onderwijs, vastgoed en industrie. Wij bieden het totaalpakket. Klanten kunnen bij ons niet alleen terecht voor installatie en onderhoud, maar ook voor ondersteuning, advies en praktische vraagstukken. Daarnaast staan we met onze storingsdienst dag en nacht paraat.

Niet alleen onderdeel van een team, maar ook van een heel hecht bedrijf

Waar we ook mee bezig zijn, één ding is zeker; we doen het écht samen! De familiecultuur merk je direct bij binnenkomst van ons mooie pand in Woerden. Als specialistische afdeling zijn wij betrokken bij projecten van A tot Z met als doel een blije en tevreden klant. Iedereen kent elkaar bij naam en er is veel aandacht en respect voor elkaar. De meeste collega’s zijn daarom ook al jaren werkzaam bij ons. We hechten veel waarde aan veiligheid op de werkvloer, zowel fysiek als mentaal, en ook aan ontspanning wordt vaak gedacht. Bedrijfs- en teamuitjes worden namelijk regelmatig georganiseerd.

We groeien samen, maar ook individueel!

Leren, groeien en ontwikkelen wordt proactief gestimuleerd binnen de afdeling. Er is ontzettend veel mogelijk, als je maar graag wil. We zorgen er namelijk niet alleen voor dat we als team altijd bijgeschoold zijn over de laatste technieken, ontwikkelingen in de markt en de huidige wet- en regelgeving, maar geven onze collega’s ook volop ruimte om hun eigen ontwikkeling vorm te geven. Zo blijven we altijd vooruit gaan met zijn allen!

Wil je meer weten over werken bij Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken?

Robert Dekker

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

“Ik krijg veel energie van het zo goed mogelijk helpen van de klant door niet te verkopen wat ze vragen maar kunnen verkopen wat ze écht nodig hebben.”

Marcus vertelt

Onze blije klanten