Swart Electrotechnisch Bureau

Swart Electrotechnisch Bureau

Een klein maar sterk team, gekenmerkt door een hechte, Zaanse familiecultuur. Dát is Swart Electrotechnisch Bureau uit Zaandam. Gezamenlijk zetten we dat stapje extra voor de klant, elke dag weer. Daarnaast hechten we veel waarde aan onze mensen en het werkplezier. Dat maakt ons niet alleen een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf die de klant ontzorgt, maar ook een enorm fijne werkgever.

Kwalitatieve samenwerkingen met een persoonlijke benadering

Swart Electrotechnisch Bureau levert elektrotechnische en samen met ons zusterbedrijf uit Haarlem ook werktuigbouwkundige kwaliteitsservice in de sectoren vastgoed, zorg, industrie en onderwijs. De grootte van elk project wisselt, en dat maakt ons werk dynamisch en divers. De meeste klanten komen uit de regio, maar doordat we groeien zijn we steeds vaker in de driehoek Leiden, Amsterdam en Alkmaar te vinden. We hoeven dus nooit ver te reizen, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn en ook onze eigen privé-werkverhouding in balans blijft. Onze samenwerkingen zijn langdurig, en daar streven we ook naar. Een kwalitatieve band opbouwen met de klant werkt immers in ieders voordeel. Onze persoonlijke benadering typeert ons. Klanten kennen ons bij voornaam en weten bij wie ze terecht kunnen. Veel van onze technici komen al jaren bij onze vaste klanten over de vloer en kennen de installaties vaak nog beter dan de klanten zelf. Prettig en efficiënt!

Een hechte club

Er heerst een sterk ‘ons’-gevoel onder de ongeveer 15 medewerkers van Swart Electrotechnisch Bureau. Niet vreemd ook, want bijna iedereen is al lange tijd bij ons in dienst. We werken op basis van vrijheid en vertrouwen. We treffen elkaar vaak op de zaak en organiseren gedurende het jaar leuke activiteiten zoals een zomerbarbecue en een kerst- en nieuwsjaarsborrel.

Wie wil kan groeien!

Bij Swart geven we je alle ruimte om verder te groeien en te ontwikkelen. Of je nou starter bent of al heel wat jaren meedraait. We bieden opleidingen en specialisatiecursussen aan zodat onze medewerkers altijd up-to-date zijn binnen hun vakgebied, zich nog verder kunnen specialiseren of zelf door kunnen groeien naar een nieuwe rol binnen het bedrijf. Ook persoonlijke ontwikkeling heeft onze aandacht. Voor wie wil is er dus ontzettend veel mogelijk!

Wil je meer weten over werken bij Swart Electrotechnisch Bureau?

Michael Klotz

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Bekijk onze vacatures

“De zaak heeft veel kennis van de branches waar wij ons op focussen, dus een goede basis is er altijd. Door alles in goed overleg te doen verdiepen we ons in de details en komen we al gauw tot een goede samenwerking.”

Guido vertelt

Onze blije klanten