Opleidingen en stages

Laat je opleiden door Swart Electrotechnisch Bureau

Swart Electrotechnisch Bureau hecht veel waarde aan de voortdurende ontwikkeling van zowel jonge als ervaren werknemers. Het bedrijf heeft een sterke focus op levenslang leren en streeft ernaar om de groei van de medewerkers te ondersteunen. Om dit te bereiken, onderhoudt het bedrijf goede relaties met scholen en opleidingsinstituten in de regio en biedt het niet alleen interne trainingen aan, maar ook individuele begeleiding bij het vinden van op maat gemaakte opleidingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en ambities van de medewerkers. Door het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers, kan het bedrijf blijven groeien en voorop blijven lopen in de branche.

Werken bij Swart Electrotechnisch Bureau

Bij Swart Electrotechnisch Bureau vinden we dat werken gepaard gaat met voortdurende groei en ontwikkeling. Om deze groei te ondersteunen, bieden we onze werknemers op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden aan, of ze nu willen omscholen vanuit een ander vakgebied of zich verder willen specialiseren binnen hun huidige vakgebied.

Als erkend leerbedrijf zijn we trots op onze status en bieden we altijd ondersteuning aan onze medewerkers. Onze gekwalificeerde leermeesters begeleiden onze leerling-monteurs en zorgen ervoor dat hun kennis up-to-date blijft door middel van regelmatige bijscholing. Door de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers te ondersteunen, kunnen we ons bedrijf verder laten groeien en ons onderscheiden in de technische branche.

Meer weten?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van een stage, BBL opleiding, of omscholing op de werkvloer? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wil je meer weten over leren bij Swart Electrotechnisch Bureau?

Swart Electrotechnisch Bureau opleidingen en stages Tim Spier

Inge Lemmink – HR manager

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een gaaf bedrijf uit jouw regio, waar je nog veel kunt leren?