Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bekijk de meest gestelde vragen en zie direct het antwoord die je zoekt. Zit je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact op met mail@vpg.info.

Ja zeker! Bij VpG Techniek begrijpen we het belang van veilig en comfortabel reizen naar de bouwplaats. Bij een aantal functies hoort daar een wagen van de zaak bij, zodat je met vertrouwen en gemak naar je werk kunt gaan. Behoort een wagen niet tot jouw arbeidsvoorwaardenpakket? Dan kun je rekenen op een reiskostenvergoeding. Onze zorg voor jou gaat verder dan alleen op de werkplek!

Bij VpG Techniek waarderen we onze medewerkers en erkennen we hun harde werk. Daarom bieden we niet alleen een competitief salaris, maar gaan we nog een stap verder. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loon dat maar liefst tot 30% boven het cao-salaris ligt. Jouw succes is ons succes!
Absoluut! Bij VpG Techniek hechten we waarde aan een gezonde balans tussen werk en leven. We begrijpen dat er speciale evenementen en gelegenheden zijn die je niet wilt missen. Daarom moedigen we flexibiliteit aan en kun je zonder zorgen een keer eerder weg voor een belangrijk evenement. We geloven in vrijheid en evenwicht.

Familie staat bij ons op de eerste plaats. Bij VpG Techniek begrijpen we de waarde van familie en ondersteunen we je met ouderschapsverlof wanneer dat nodig is. We willen ervoor zorgen dat je de tijd hebt om belangrijke momenten met je dierbaren door te brengen, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over je carrière.

Zeker weten! Bij VpG Techniek delen we ons succes graag met jou. Jouw bijdrage aan ons groeiende bedrijf wordt beloond met winstdeling. Wanneer het goed gaat met de zaak, deel jij in het succes. Wij doen het immers samen!

Jouw groei en ontwikkeling is niet alleen belangrijk voor jouzelf, maar ook voor de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Dat gaat immers hand in hand. Bij VpG Techniek ben je nooit uitgeleerd. We moedigen levenslang leren aan en investeren in jouw professionele ontwikkeling.  

Absoluut! Bij VpG Techniek begrijpen we dat werk een deel van je leven is, maar niet alles. We bieden de vrijheid van part-time werken, zodat je werk kunt combineren met andere passies en verplichtingen. Flexibiliteit is onze sleutel tot tevredenheid en een gezonde werk-privébalans. 

Zeker weten! Bij VpG Techniek draait het niet alleen om werk, maar ook om plezier. Onze werkmaatschappijen organiseren regelmatig leuke en gezellige evenementen, waaronder borrels en teamuitjes. We geloven dat ontspanning en teambuilding belangrijk zijn voor een positieve werkomgeving.

Nee, bij VpG Techniek ben je zeker geen nummer. We kennen onze medewerkers bij naam en waarderen de unieke bijdrage die je levert aan ons team. Je bent een gewaardeerd lid van onze VpG-familie, en we hechten belang aan een persoonlijke benadering in een professionele omgeving. 

Zeker weten! Bij VpG Techniek mag je vakantiedagen inzetten wanneer het jou het beste uitkomt. Op de dagen dat het bedrijf gesloten is hanteren we namelijk ADV-dagen. Jouw welzijn staat bij ons altijd op de eerste plaats, en we willen dat je kunt genieten van de voordelen van een flexibele vakantieplanning.