Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bekijk de meest gestelde vragen en zie direct het antwoord die je zoekt. Zit je vraag of antwoord er niet bij? Neem dan contact op met mail@vpg.info.

Ja zeker! Bij VpG Techniek begrijpen we het belang van veilig en comfortabel reizen naar de bouwplaats. Bij een aantal functies hoort daar een wagen van de zaak bij, zodat je met vertrouwen en gemak naar je werk kunt gaan. Behoort een wagen niet tot jouw arbeidsvoorwaardenpakket? Dan kun je rekenen op een reiskostenvergoeding. Onze zorg voor jou gaat verder dan alleen op de werkplek!
Bij VpG Techniek waarderen we onze medewerkers en erkennen we hun harde werk. Daarom bieden we niet alleen een competitief salaris, maar gaan we nog een stap verder. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loon dat maar liefst tot 30% boven het cao-salaris ligt. Jouw succes is ons succes!
Absoluut! Bij VpG Techniek hechten we waarde aan een gezonde balans tussen werk en leven. We begrijpen dat er speciale evenementen en gelegenheden zijn die je niet wilt missen. Daarom moedigen we flexibiliteit aan en kun je zonder zorgen een keer eerder weg voor een belangrijk evenement. We geloven in vrijheid en evenwicht.