Collega’s vertellen

De ervaringen van onze medewerkers

Wil je een goed beeld krijgen van hoe het is om bij VpG Techniek te werken? Onze collega’s vertellen je graag meer over hun dagelijkse werk en waarom ze voor VpG Techniek kozen. Hieronder vind je hun eigen verhalen. Wil je meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden je vragen graag.

 • “We groeien mee met bedrijven en zijn daardoor met veel uitdagingen al bekend. Hierdoor hoeven we niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden. En dat geeft rust. Niet alleen bij mij als monteur, maar ook bij onze huidige én nieuwe klanten.”

  Mark Vogels

  Monteur Werktuigbouw, Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

 • “Heel bewust leggen we de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk weg in onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de betrokkenheid en het ondernemerschap ten goede komt. Fouten maken mag, als we er maar van leren.”

  Michael Mangold

  Directeur Service & Onderhoud, VpG Techniek

 • “Samen met je collega’s de schouders eronder zetten en iets moois maken. De ultieme beloning is als de klant spontaan zegt dat hij tevreden is.”

  Bas Hoogendoorn

  Manager Service en onderhoud, Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

 • “Door de vrijheid, kansen en het vertrouwen die ik hier krijg, heb ik in korte tijd grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling in het vakgebied.”

  Lisanne van der Vliet

  Communicatiemanager, VpG Techniek

 • “Ik krijg veel energie van het zo goed mogelijk helpen van de klant door niet te verkopen wat ze vragen maar kunnen verkopen wat ze écht nodig hebben.”

  Marcus van Peet

  Chef Monteur E, Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

 • “Bij VpG wordt gelachen, worden successen gevierd en complimenten uitgedeeld. We steunen elkaars ideeën, maar proberen hier ook kritisch naar te kijken om het beste resultaat te behalen.”

  Inge Lemmink

  HR Manager, VpG Techniek

 • “Door efficiënter te kunnen werken kunnen we de klanten meer service geven. Ik kan makkelijk door het systeem wandelen om de klant van de juiste informatie te voorzien.”

  Sonja de Vos

  Administratief medewerkster, Lamit Care Systems

 • “De afwisseling in het werk, verschillende locaties en klanten maakt het werk divers, leuk en vooral heel leerzaam.”

  Kevin Hofsommer

  Leerling monteur W, Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

 • “De zaak heeft veel kennis van de branches waar wij ons op focussen, dus een goede basis is er altijd. Door alles in goed overleg te doen verdiepen we ons in de details en komen we al gauw tot een goede samenwerking.”

  Guido Schrijver

  Service technicus, Swart Electrotechnisch Bureau