Opleidingen en stages

Laat je opleiden door VpG Techniek

Of je nou nog op school zit, of al jaren werkzaam bent, VpG Techniek heeft oog voor jouw ontwikkeling. We zijn voorstander van ‘een leven lang leren’ en faciliteren jou hierin graag. Jij staat centraal.

Al onze werkmaatschappijen hebben sterke connecties met scholen en opleiders uit de regio. We bieden intern regelmatig cursussen aan, of gaan op basis van een individuele opleidingsbehoefte op zoek naar een passende opleiding op maat voor jou.

Werken bij VpG Techniek

Werken bij VpG Techniek is continu leren en je continu blijven ontwikkelen. Op het gebied van opleidingen is er veel mogelijk. Dat is allemaal maatwerk. Als jij binnen een vakgebied je wilt laten omscholen of juist verder wilt specialiseren, helpen wij je op weg en ondersteunen jou met cursussen of vakgerichte opleidingen.

We zijn een Erkend Leerbedrijf. Er is altijd hulp. Gekwalificeerde leermeesters begeleiden onze leerling monteurs en gaan zelf ook regelmatig op scholing om bij te blijven.

Meer weten?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van een stage, BBL opleiding, of omscholing op de werkvloer? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wil je meer weten over leren bij VpG Techniek?

stage en opleidingen VpG Techniek Inge Lemmink

Inge Lemmink – HR manager

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een gaaf bedrijf uit jouw regio, waar je nog veel kunt leren?