In augustus 2022 ben ik bij Heringa & Wuthrich begonnen, waar ik via via terecht ben gekomen. Ik voelde me niet meer op mijn plek bij mijn vorige werkgever dus ik begon mijn ogen open te houden voor een nieuwe werkgever. Uiteindelijk werd ik door een bekende van me, die ook monteur bij H&W is, gebeld en hij vertelde me over H&W. Ik ging zonder verwachtingen het kennismakingsgesprek aan maar voelde al direct dat dit bedrijf een match was!

Veel vrijheid en leuke collega’s

Het bevalt me hier tot nu toe erg goed. De projecten die ik hier doe, passen goed bij mij en ik krijg veel vrijheid om mijn werk te doen. Wat ook heel prettig is, is dat mijn collega’s ontzettend vriendelijk zijn en altijd bereid zijn om te helpen als er iets is. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te leren, en dat spreekt me enorm aan. Zo wil ik graag de STEK-certificering behalen, en mijn leidinggevende vindt dat alleen maar geweldig. Ik mag starten wanneer ik wil, dus dat is echt een mooi vooruitzicht.

Gave uitdagingen

Het leukste aan mijn werk is de uitdaging. Soms zijn de klussen best pittig, maar dat vind ik juist spannend. Ik krijg het vertrouwen om deze uitdagingen aan te gaan en leer on the job. Veel klussen mag ik al alleen doen, maar vaak werken we ook samen en spar ik ook met de werkvoorbereiders en projectleiders. Het geeft echt een kick als alles goed samenvalt en het project succesvol wordt afgerond. De vrijheid hier is ook heel erg fijn. We hoeven niet de hele dag te klokken, alles is gebaseerd op vertrouwen. Ondanks dat ik nog jong ben, weet ik me goed staande te houden. Hoe meer ik mag doen en hoe meer kennis ik opdoe, hoe groter mijn passie voor het vak wordt.

Processen zijn goed vastgelegd

Goed vastgelegde processen zijn hier echt van toepassing. Als er dingen niet helemaal duidelijk zijn, kan ik altijd direct bellen naar het kantoor. Of het nu de projectleider is of onze directeur, de lijntjes zijn kort en iedereen probeert elkaar te helpen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk met een gerust hart kan doen en dat we de klant snel en efficiënt kunnen helpen. Veel van onze klanten zijn verzorgingstehuizen en het contact met de bewoners is ook erg leuk. We laten hen vaak achter met een glimlach, en dat is toch wel het mooiste resultaat dat we kunnen bereiken.

Kevin Boelee, Monteur Werktuigbouw bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken