Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken leveren we vanuit gedrevenheid elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk. We richten ons op de sectoren zorg, onderwijs, vastgoed en industrie. Dat maakt ons echte kenners op deze gebieden. De klant waardeert ons vooral om onze specialistische service, van zowel klein onderhoud tot complete en complexte renovaties.

Kom werken bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken, onderdeel van VpG Techniek.

Technisch installateur in Haarlem en omstreken

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken is dé gerenommeerde technisch installateur in Haarlem en omstreken. Niet gek ook, want vrijwel alle klanten (en medewerkers!) komen uit de directe omgeving. Dit betekent dat we weinig tijd kwijt zijn aan reizen en meer tijd over houden om mooi werk te verrichten met zijn allen. Hiermee houden we de werk-privé verhouding perfect in balans.

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken bouwt aan langdurige relaties

Wij kunnen bouwen op ruim 100 jaar ervaring. Sterker nog, met één van onze klanten werken we zelfs al die tijd al samen. Aan die duurzame en langdurige relaties hechten we veel waarde. We kennen onze klanten en hun installaties door en door, vaak zelfs beter dan de klant zelf. 90% van ons werk verrichten we bij vaste klanten, de overige 10% hoort daar volgend jaar ook bij, daar streven we met zijn allen naar! Ook onze medewerkers zijn een hecht team. We zorgen goed voor elkaar en daarom is weinig verloop. Dat maakt ons een trotse werkgever.

Wij zijn de mensen die het doen

Heringa & Wuthrich bestaat uit zo’n 35 medewerkers, in de binnen- en buitendienst. Iedereen kent elkaar bij naam en de lijntjes zijn kort. We treffen elkaar vaak op de zaak en werken veel samen. Soms werk je een aantal dagen in een team aan een project, en soms tref je verschillende collega’s bij meerdere kleinere klussen verspreid over de dag. De storingsdienst regelen we samen en we helpen elkaar waar nodig. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. De jaarlijkse barbecue en eindejaar borrel in een bekende Haarlemse kroeg zijn altijd enorm gezellig, en ook hebben we een actieve personeelsvereniging die diverse uitjes organiseert. We hechten waarde aan diversiteit en hebben veel respect voor elkaar. Een echt team!

Er valt altijd iets te leren bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Bij ons staan leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. We kijken naar iemands potentie, wensen en behoeftes en stimuleren onze medewerkers kansen te grijpen om nog beter te worden in hun vak, of juist door te groeien naar een nieuwe rol binnen ons bedrijf. We denken graag mee en bieden opleidingen of specialisatiecursussen aan die aansluiten bij de persoon. Er is ontzettend veel mogelijk!

Contact Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Wil je meer weten over werken bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken? Neem contact met ons op.

Kom werken bij het leukste familiebedrijf in Nederland.

Wil je meer weten over werken bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken?

Onze vacatures

Wij zijn een erkend leerbedrijf

“We groeien echt mee met bedrijven en zijn daardoor met veel uitdagingen al bekend. Hierdoor hoeven we niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden.”

Onze blije klanten