In 2016 solliciteerde ik bij Lamit Installatietechniek via een advertentie als Project administrateur. Nadat ik net een jaar in dienst was vonden er wat veranderingen plaats en werden we Lamit Care systems. Ik doe nu de administratie en een deel van het service en onderhoud. Ik werk inmiddels alweer 4 jaar bij Lamit Care Systems en met veel plezier. Wij zijn een klein maar krachtig team. We weten wat wij aan elkaar hebben en zijn enorm gemotiveerd om Lamit Care Systems te laten groeien.

Elke dag is anders

Mijn baan is veelzijdig en dat maakt mijn werk zo leuk. Elke dag is anders. Het administratieve gedeelte maar ook het plannen en het regelen met klanten vind ik leuk. Door middel van goede communicatie zorgt dat ik altijd met veel plezier samenwerk met andere collega’s maar ook met diverse klanten en leveranciers. Ik kan het ook goed met mijn collega’s vinden en we helpen elkaar indien nodig en zijn eerlijke en oprecht naar elkaar.

Altijd toegang tot de juiste informatie

Om mijn werk goed uit te voeren is het erg belangrijk dat ik altijd toegang tot de juiste informatie heb. Niet alleen om efficiënt te werken, maar ook om faalkosten te voorkomen. Gelukkig heeft de IT-afdeling ervoor gezorgd dat ik een flexibele werkplek heb die altijd beschikbaar is en dat ik ook mobiel kan werken. Door efficiënter te kunnen werken kunnen we de klanten meer service geven. Ik kan makkelijk door het systeem wandelen om de klant van de juiste informatie te voorzien.

Sonja de Vos, Administratief medewerkster bij Lamit Care Systems