Lamit Care Systems

Lamit Care Systems

Lamit Care Systems is gevestigd in Leusden en is dé beheerder van distributiesystemen voor medische gassen in ziekenhuizen en speciale gassen in laboratoria. We hebben een grote verantwoordelijkheid, en die nemen we serieus.

Kom werken bij Lamit Care Systems, onderdeel van VpG Techniek!

Filosofie Lamit Care Systems

Het is pas goed als het beter is. Dat is de filosofie van onze moedermaatschappij VpG Techniek. Maar het is ook de perfecte omschrijving van hoe we bij Lamit Care Systems zelf in ons werk staan. Wij kijken altijd net iets verder dan wat de opdracht vraagt.

Bij Lamit Care Systems draait het om de klant

Wij zijn leverancier-onafhankelijk en voldoen aan de strengste eisen. Onze gecertificeerde monteurs en engineers werken volgens NEN EN ISO 7396-1 op basis van Good Manufacturing Procedures (GMP).

Ook consultancy voor bij Lamit Care Systems

Naast specialistisch installatiewerk biedt Lamit Care Systems  consultancy op het gebied van medische en speciale gassen. En wat we ook doen, we vinden dat het vooral draait om onze klanten. Daarom benaderen we ons werk nadrukkelijk vanuit hun vraag. Verder bieden we bijvoorbeeld een uiterst praktisch online klantenportaal, voor efficiënte informatie en communicatie over de opdrachten.

Contact Lamit Care Systems

Wil je meer weten over werken bij Lamit Care Systems? Neem contact met ons op.

Kom werken bij het leukste familiebedrijf in Nederland

Wil je meer weten over werken bij Lamit Care Systems?

Sonja de Vos

Onze vacatures

Wij zijn een erkend leerbedrijf

“Door efficiënter te kunnen werken kunnen we de klanten meer service geven. Ik kan makkelijk door het systeem wandelen om de klant van de juiste informatie te voorzien.”