In 2002 zag ik een advertentie van Swart Electrotechnisch Bureauin de Alkmaarse Courant staan. Daar heb ik op gereageerd en ben toen op gesprek geweest. De sfeer sprak me meteen aan en het was meteen al duidelijk dat me hier veel mooie klussen te wachten stonden. Het werk bevalt tot nu toe nog steeds erg goed, het blijft erg afwisselend!

Voldoening

De diversiteit in het werk is erg groot en dat maakt elke dag weer interessant. Het geeft me ook veel voldoening als ik de klant blij zie. Als er bijvoorbeeld ergens een storing is en je weet die direct op te lossen is erg leuk.

Meedenken met de klant

Swart werkt in heel veel verschillende branches waardoor het een uitdaging is om elke klant tevreden te stellen. Een onderwijsinstelling heeft bijvoorbeeld hele andere wensen en eisen dan een bedrijf uit de industrie. De zaak heeft veel kennis van de branches waar wij ons op focussen, dus een goede basis is er altijd. Door alles in goed overleg te doen verdiepen we ons in de details en komen we al gauw tot een goede samenwerking.

Guido Schrijver, Service Technicus bij Swart Electrotechnisch Bureau