Omdat ik met mijn gezin naar een woning net buiten het storingsgebied van mijn vorige werkgever verhuisde, moest ik op zoek naar een nieuwe baan. De naam Heringa & Wuthrich had ik al vaker op stickers van ketels en installaties voorbij zien komen, dus deze naam was niet nieuw voor mij toen het detacheringsbureau deze werkgever voorstelde. Omdat ik het belangrijk vind dat het op alle fronten goed klikt, heb ik H&W eerst gevraagd of ik een paar dagen mee mocht lopen. Hier stonden ze wel even van te kijken, maar dat maakte mij niet uit. Eind goed, al goed namelijk! Ik heb het hier naar mijn zin en werk inmiddels alweer acht jaar voor deze mooie club!

Verwachtingen kunnen hier door de korte lijntjes direct naar elkaar worden uitgesproken. Zo weten ze hier al vanaf het begin dat ik hier niet werk om zoveel mogelijk werkbonnetjes af te tikken; ik ben hier om kwaliteit te leveren. Gelukkig krijg ik hier de ruimte om mijn werk goed te doen. Dat is erg fijn. Daarnaast wordt er naast een hoop vrijheid en vertrouwen ook gezorgd voor een goede werk-privébalans. Ik ben zelden laat thuis. En gaat het naar omstandigheden even wat minder, bijvoorbeeld thuis? Dan denkt H&W actief met je mee door bijvoorbeeld akkoord te gaan met een (tijdelijke) verlaging van werkuren. Er is hier veel duidelijkheid.

Klanten écht helpen en geruststellen

Wat ik het allerleukst vind is het in kaart brengen van nieuwe installaties. Deze wil ik dan helemaal doorgronden. Hiermee kan ik klanten écht helpen en geruststellen. En daar heeft iedereen weer profijt van. Hierdoor realiseer ik me ook elke keer weer dat ik echt passie heb voor het vak. Ik blijf het interessant vinden en leer graag bij. Gelukkig zie ik dat ook terug bij mijn collega’s, dat werkt extra motiverend.

Uit dezelfde regio

H&W heeft veel langdurige samenwerkingen en kennen de klant, en daarmee de branche, door en door. We groeien echt mee met bedrijven en zijn daardoor met veel uitdagingen al bekend. Hierdoor hoeven we niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden. En dat geeft rust. Niet alleen bij mij als monteur, maar ook bij onze huidige én nieuwe klanten.

Mark Vogels, Monteur Werktuigbouw bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken