Vacature Engineer Elektrotechniek

Functiegroepen

Engineer

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Engineer Elektrotechniek

Ben jij onze nieuwe Engineer Elektrotechniek?

Als Engineer Elektrotechniek speel je een cruciale rol in ons team van technische experts bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en coördineren van elektrotechnische installaties voor diverse projecten. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van technische specificaties, het maken van calculaties en het bewaken van de kwaliteit van het werk. Je houdt trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek nauwlettend in de gaten en draagt bij aan de innovatie van onze producten en diensten.

Groen& Aldenkamp Installatietechnieken is een projecten organisatie waar we integraal samen werken en mooie projecten in de utiliteit opleveren. Om onze groei voort te zetten, zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Engineer Elektrotechniek.

Dit wordt jouw baan

Je werkt samen met een team van tekenaars, calculatoren en projectleiders om hoogwaardige elektrotechnische installaties voor onze diverse projecten te realiseren. Je ontwerpt, ontwikkeld en zorgt voor coördinatie van de elektrotechnische installaties die wij binnen budget en de overeengekomen planning opleveren aan onze klanten. Daarbij is flexibiliteit en een creatieve werkhouding en integraal samenwerken met je collega’s van groot belang.

Je stelt technische specificaties op, bewaakt de kwaliteit van het werk en de voortgang van de projecten.

Dit breng je mee

Wij zoeken niet alleen de ideale kandidaat. Daar geloven wij niet in. Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie.

Je bent het beste te omschrijven als oplossingsgericht, klantvriendelijk en gemotiveerd om samen met het team een mooi project af te leveren. Je weet wat er speelt op het gebied van technische innovaties en zorgt ervoor dat wij ons niveau op dit gebied elke dag verhogen. Daarnaast beschik je als Engineer Elektrotechniek over:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
 • Een aantal jaren werkervaring als Engineer Elektrotechniek.
 • Kennis van elektrotechnische systemen en installaties binnen de utiliteit.
 • Kennis op gebied van NEN1010, NEN3140.
 • Kennis van softwareprogramma’s zoals Intelec, Autocad, BIM/Revit.
 • Positieve werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden.

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien en daarom continu in beweging is. Verder kun je rekenen op een goede sfeer en een uitdagende werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3.600,- en €4.800,- per 4 weken (€3.900,- tot €5.200,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau.
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar.
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Een smartphone en laptop.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 100 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 100 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een nog belangrijkere speler binnen de branche.

Solliciteren

Past de vacature Engineer Elektrotechniek bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.