We vertellen graag wie we zijn!

Bakkie doen?

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Met zo’n 90 medewerkers sterk staat Groen & Aldenkamp Installatietechnieken als één hecht team dagelijks klaar voor de klant. We zijn een echt familiebedrijf, met een voelbare familiecultuur. Iedereen staat klaar voor elkaar. Als je ons pand binnenstapt in Woerden voelt het ook altijd weer als thuiskomen. We doen het écht samen en werken voornamelijk voor klanten in de randstad en omstreken.

Groen & Aldenkamp heeft meer dan 100 jaar ervaring

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken levert elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk voor utiliteitsprojecten. Het zijn projecten in het vastgoed, de zorg, de industrie, de educatie en de overheid, van nieuwbouw tot renovaties. Ook voor specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, meet- en regeltechniek, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken kan de klant bij ons terecht. Bij ons kun je bouwen op meer dan 100 jaar ervaring. Bovendien hebben we als onderdeel van moedermaatschappij VpG Techniek de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Groen & Aldenkamp koppelt je aan een project dat bij je past

De banden met onze klanten zijn warm en persoonlijk, ongeacht hoe groot het project is. Zo zijn we het ene moment bezig met het inbouwen van huurderspakketten, en zijn we het andere moment bezig met het ontwerp van een hotel met 300 kamers, die we vervolgens ook gaan bouwen en opleveren. Dit maakt ons werk veelzijdig en dynamisch. Ook stelt het ons in staat om onze medewerkers te koppelen aan een project dat bij diegene past. We hechten immers net zo veel waarde aan het werkplezier van onze mensen, als aan de kwaliteit die wij de klant leveren.

Iedereen mag meedenken en meebeslissen

Wij kennen elkaar allemaal bij naam en weten hoe het met de ander gaat. Dat vinden we namelijk belangrijk, want Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is meer dan alleen een werkgever. Bij ons mag iedereen meedenken en vaak ook meebeslissen. De meeste collega’s komen uit de regio maar diversiteit is er volop. Bij ons is dan ook iedereen welkom, als je maar in het bezit bent van een betrokken karakter.

Altijd vrijdagmiddagborrel en overige uitjes

We treffen elkaar vaak op de zaak en sluiten de week altijd af met een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes en houden we in de zomer een grote barbecue waarbij het hele gezin welkom is. Elk jaar weer enorm gezellig en een groot succes!

Bij ons kun je altijd doorgroeien!

Leren, groeien en ontwikkelen wordt proactief gestimuleerd. Als jij dat wil, kun je het bij ons ver schoppen. Of dat nou op persoonlijk of vakinhoudelijk vlak is. We bieden opleidingen en specialisatiecursussen aan en denken actief met je mee wanneer je bijvoorbeeld toe bent aan een nieuwe rol binnen het bedrijf. Leuk feitje: zeker 40% van onze medewerkers in de binnendienst is doorgestroomd vanuit een functie in de buitendienst. En daar zijn we ontzettend trots op!

Kom werken in de techniek bij het leukste familiebedrijf in Nederland!

Wil je meer weten over werken bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken?

Bakkie doen?

Onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

“Het werk is afwisselend en uitdagend. Ook vind ik het gaaf dat er veel ruimte (en vertrouwen!) is voor initiatief, waardoor je veel teweeg kunt brengen. Het vereist hard werken, maar je leert veel.”

Onze blije klanten