Vacature Monteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Monteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

Als monteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken ben je dagelijks bezig met de nieuwste technieken in je vakgebied. Ben jij analytisch ingesteld en rust je niet voordat je de oorzaak van een storing boven water hebt? Vind je het leuk om bij verschillende klanten met meerdere disciplines bezig te zijn? En werk je graag in een informele setting met korte lijnen? Kom dan werken bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken!

Dit wordt jouw baan

Als monteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering ben je een duizendpoot; de ene dag installeer je brandmeldinstallaties en de volgende dag ben je bezig met een storing in een KNX systeem. Vanzelfsprekend houd je van de afwisseling en zie je het als een uitdaging om je kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen up-to-date te houden. Dit ga je onder andere doen:

 • Installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van beveiligingssystemen
 • Installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van brandmeldsystemen
 • Installeren, inbedrijfstellen en onderhouden KNX systemen

Wij hebben oog voor jou

Naast een fijne werksfeer en uitdagende projecten, biedt Groen & Aldenkamp jou:

 • een uitstekend salaris, passend bij jouw ervaring en niveau
 • intentie tot een vast contract
 • leuke informele werksfeer, korte lijnen
 • afwisselende zelfstandige functie
 • een auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak
 • leuke personeelsuitjes

Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van verschillende opleidingen.

Dit breng jij mee

 • MBO-diploma niveau 4, aangevuld met cursussen in beveiligingstechniek en/of gebouwautomatisering
 • minimaal twee jaar relevante werkervaring met het in bedrijf stellen van beveiligingsinstallaties, brand/inbraak/toegang en/of gebouwautomatisering
 • de vaardigheid om Duitse en Engelse teksten te lezen

Daarnaast is het heel fijn (maar geen harde eis) als je één of meerdere van de volgende certificaten in je bezit hebt:

 • Monteur Beveiliging (MBV)
 • Installatiedeskundige IDB
 • Onderhoudsdeskundige ODB en installeren KNX (EIB-A,B)

In verband met storingsdiensten is het van belang dat je binnen een straal van 50km rond Woerden woont.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken is onderdeel van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken. Wij zijn een familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer, er wordt hard gewerkt. Natuurlijk is er ook tijd voor een lolletje en zetten we graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat. Groen & Aldenkamp Installatietechnieken levert elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in vastgoed, zorg, industrie, educatie en overheid. Daarnaast ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. Bovendien heeft het bedrijf als onderdeel van VpG Techniek met de verschillende werkmaatschappijen de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Pak het moment

Past de vacature monteur beveiligingstechniek en gebouwautomatisering bij jou? Stuur je sollicitatie dan naar Ellen Trenning, HR Consultant, via werken@vpgtechniek.nl!

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kan Ellen mailen, appen of bellen via ellen.trenning@vpg.info of via 06-20708021. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.