Vacature Monteur Elektrotechnische Installaties

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Monteur Elektrotechnische Installaties

Wat jij gaat doen

Werk jij als Monteur Elektrotechnische Installaties en ben je nog niet uitgegroeid? Vind jij waardering in je werk belangrijk? Kom dan bij ons werken!

Werken bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken betekent kwaliteit leveren en afwisseling in je werk. Je komt op interessante plaatsen, zoals kantoorpanden, scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen, bedrijfshallen en winkelcentra. Jouw werkzaamheden zijn:

 • Aanleggen en renoveren van onder andere licht-, kracht-, data-, toegangscontrole, beveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties.
 • Verduurzamen van elektrotechnische installaties.
 • Lezen van tekeningen. Zie je afwijkingen? Dan bespreek je deze met collega’s.
 • Testen en inbedrijf stellen van installaties.
 • Zorgdragen voor een nette oplevering van de door jou gerealiseerde installaties.

Jij hebt veel contact met je collega’s en medewerkers die betrokken zijn op het project; jij bent het visitekaartje op elk project.

Als jij goed werk laat zien en ambitie hebt kan jij steeds verder doorgroeien. We kennen de functies: leerling (BBL), Assistent Monteur, Monteur, Eerste Monteur, Leidinggevend Monteur, Chef Monteur en meer. Hoe verder je kennis is ontwikkeld, hoe breder je takenpakket wordt. Leuk weetje is dat een groot deel van de werkvoorbereiders en projectleiders ook als monteur bij ons zijn begonnen. Er is geen maximum budget aan scholing, dus pak die kans!

Waar je terecht komt

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur, maar bovenal een hechte organisatie met korte lijnen en een fijne sfeer. Natuurlijk is er ook tijd voor een lolletje en zet iedereen graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin mee mag komen en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in vastgoed, zorg, industrie, scholen en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken deel uit van VpG Techniek en samen staan we al meer dan 120 jaar sterk binnen de installatietechniek.

Wie jij bent

Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie. Zie onze criteria daarom niet als harde eis, maar als wens.

 • Ervaring in een soortgelijke functie als zelfstandig werkend Monteur Elektrotechnische Installaties binnen de utiliteit is mooi meegenomen, maar werk je nu als assistent Monteur Elektrotechnische Installaties en ben je toe aan een volgende stap? We komen graag in contact!
 • Ten minste een afgeronde mbo 2 opleiding in de richting van elektrotechnische installatietechniek.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Klant- en servicegerichtheid, creatief en oplossingsgericht.
 • Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven haalt. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €2364 en €3339 per 4 weken (€2560 tot €3620 per maand) passend bij jouw ervaring en niveau. Dit kan oplopen tot wel €3824 per 4 weken (€4150 per maand) als chef monteur.
 • Een uitstekend salaris die afhankelijk van leeftijd en ervaring kan oplopen tot wel 30% boven CAO.
 • Een jaarcontract met intentie tot een vast contract.
 • Goed gereedschap en PBM’s. Als jij het nodig hebt, regelen wij het.
 • Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team.
 • Leuke en uitdagende projecten in de utiliteit.

Solliciteren

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Past de vacature Monteur Elektrotechnische Installaties bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.