Vacature Monteur elektrotechniek

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Heringa en Wuthrich Installatietechnieken

Vestigingsplaats

Haarlem

Parttime/fulltime

Fulltime

Monteur elektrotechniek

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

We zijn op zoek naar een Monteur E, die zelfstandig aan de slag kan bij onze vaste klanten (meestal in of rond Haarlem). Ben jij oplossings- en klantgericht? Vind je het belangrijk om goed contact te hebben met collega’s en onze vaste klanten? Wil je je daarnaast graag zelf verder ontwikkelen? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Dit wordt jouw baan

Als zelfstandig monteur elektrotechniek ga jij aan de slag met het aanleggen van elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan sterkstroom-, verlichtings-,  data-, en telecominstallaties. Voor jouw inspanningen krijg je een goed salaris (cao metaal en techniek).

Dit breng jij mee

Als monteur elektrotechniek wil jij je klanten echt verder helpen en stel je daarom hoge eisen aan je werk. Bij Heringa & Wuthrich wordt er veel gewerkt voor stichtingen en zorginstellingen. Daarom heb je als monteur:

 • mbo werk- en -denkniveau
 • vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Bijvoorbeeld als servicemonteur elektrotechniek, elektromonteur, monteur technische dienst, elektrotechnicus of vergelijkbaar;
 • een basisveiligheid VCA certificaat;
 • rijbewijs B.
 • Omdat je bij verschillende klanten over de vloer komt, is het belangrijk dat je representatief en communicatief bent.

Wij hebben oog voor jou

 • Aan de samenwerking met collega’s wordt veel waarde gehecht;
 • Onze vaste klanten zijn meestal in of rond Haarlem gevestigd dus je werkt in de buurt;
 • De collegiale en informele werksfeer is te merken. Zowel op de werkvloer als tijdens de gezellige uitjes die de personeelsvereniging jaarlijks organiseert;
 • Je ontvangt de juiste hulpmiddelen om je werk uit te voeren. Je kan hierbij denken aan een smartphone, werkbus en het juiste gereedschap;
 • Je wordt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen door o.a. de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantie- + 13 adv-dagen en een uitstekend salaris.

Bovenstaande punten worden door onze collega’s als meest belangrijk ervaren, en worden daarnaast hoog beoordeeld in ons jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Waar jij gaat werken

Het team, waarin je komt te werken, bestaat uit twee projectleiders, een werkvoorbereider, Service- en Onderhoudscoördinator en (service)monteurs. Samen gaan jullie aan de slag voor opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld zorginstellingen, industriële bedrijven en utiliteitsbouw. Heringa & Wuthrich is een installatiebedrijf met ruim 100 jaar historie in Haarlem en omstreken, en is onderdeel van VpG Techniek. Ze hebben veel aandacht voor belangrijke bijkomende aspecten zoals klanttevredenheid, communicatie en duurzaamheid. Het is een snelgroeiend bedrijf waar je als monteur veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Pak het moment

Past deze vacature bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Isolde van Braak, HR Consultant bij VpG Techniek, vertelt je graag meer. Je kunt Isolde mailen via isolde.van.braak@vpg.info of bellen via 06-20708010.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.