Vacature Monteur

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

0-1 jaar (starter)
1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Lamit Care Systems

Vestigingsplaats

Leusden

Parttime/fulltime

Fulltime

Monteur

Word jij onze nieuwe collega-monteur?

Wegens groei is Lamit Care Systems B.V. op zoek naar een monteur medische/speciale gassen. Heb jij passie voor techniek, werk je secuur en maak je graag klanten blij? Wil je je daarnaast graag verder ontwikkelen in de wereld van medische en speciale gassen in ziekenhuizen, laboratoria, scholen etc.? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit wordt jouw baan

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de gasinstallaties vanaf de bron tot de gasafname.

Medische gassen moeten voorhanden zijn met 100% betrouwbaarheid als het gaat om kwaliteit en beschikbaarheid. Met jouw specialistische kennis en verantwoordelijkheidsbesef sta je klaar voor de klant. Voor jou is het niet meer dan normaal dat je werkt volgens de strengste kwaliteitsnormen en bijbehorende processen.

We verwachten dus wel wat van je en daar krijg je ook veel voor terug! Afwisselend werk, mooie klanten, leuke collega’s, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

Dit breng jij mee

We zoeken niet naar de ideale kandidaat. Daar geloven we niet in. We vinden het vooral van belang dat je gemotiveerd bent om samen met ons onze organisatie nog mooier te maken. Zie de onderstaande criteria daarom als wens, niet als harde eis.

 • Een mbo niveau 2 diploma of hoger;
 • Werkervaring in een functie als monteur in de installatie techniek;
 • Interesse in medische/speciale gassen; je bent je bewust van de verantwoordelijkheid die hierbij hoort;
 • een basisveiligheid VCA certificaat;
 • Rijbewijs B;
 • Omdat je bij verschillende klanten over de vloer komt, is het belangrijk dat je representatief en communicatief bent.

Natuurlijk investeren in jou door middel van scholing en coaching on-the-job om bepaalde competenties verder te ontwikkelen.

Wij hebben oog voor jou

 • Een salaris tussen €2.800,- en €3.600,- per maand, passend bij jouw ervaring en niveau;
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Aantrekkelijke winstdelingsregeling;
 • Een leuke informele werksfeer binnen een klein, hecht en zeer gemotiveerd team; samen gaan we ervoor!
 • Werk-privé balans: veel vrijheid in hoe, waar en op welke tijden je je werk inricht;
 • Ruimte voor opleidingen, ontwikkeling en de mogelijkheid om door te groeien;
 • De spullen om je werk te doen: een auto, smartphone en laptop.

Over Lamit Care Systems

Lamit Care Systems is gevestigd in Leusden en is dé beheerder van distributiesystemen voor medische en speciale gassen in ziekenhuizen, laboratoria, scholen etc.. We hebben een grote verantwoordelijkheid, en die nemen we serieus.

Naast specialistisch installatiewerk geeft Lamit Care Systems advies als het gaat om medische en speciale gassen. Wat we ook doen, we vinden dat het vooral draait om onze klanten. Daarom benaderen we ons werk nadrukkelijk vanuit hun vraag. Onze gecertificeerde monteurs en engineers werken volgens NEN EN ISO 7396-1 op basis van Good Manufacturing Procedures (GMP).

Lamit Care Systems maakt deel uit van VpG Techniek, een groep van installatiebedrijven die elk hun eigen markt bedienen verspreid over het land. We zijn een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer en bestaan al sinds 1900. We hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei als persoon en als professional. Vanuit die visie investeert VpG techniek volop in ontwikkeling.

Pak het moment

Past de vacature Monteur bij jou? Leuk! Stuur je sollicitatie dan naar Inge Lemmink, HR Manager, via werken@vpgtechniek.nl!

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Johan Schmohl vertelt je graag meer. Je kunt hem mailen via jsl@lamit.nl of bellen op 06-15897020. Hij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.