Vacature Projectleider Meet- en Regeltechniek

Ben jij onze nieuwe Projectleider Meet- en Regeltechniek?

Werk jij als Projectleider Meet- en Regeltechniek graag bij een sfeervol en compact familiebedrijf, waar je projecten echt samen realiseert? Vind jij het belangrijk dat collega’s buiten en binnen goed op elkaar zijn ingespeeld en voor een gezamenlijk resultaat gaan?

Lees dan verder!

Als Projectleider Meet- en Regeltechniek ben je de spin in het web: je bent organisatorisch, technisch en financieel verantwoordelijk voor de uitgevoerde projecten binnen de utiliteitssector. Jij weet precies wat jouw team nodig heeft en geeft zodanig leiding dat iedereen het beste uit zichzelf haalt, goed werk levert en kan groeien in haar/zijn rol.

De projecten komen vaak voort vanuit klantrelaties, een ideaal uitgangspunt voor mooie samenwerkingen, waar je graag aan bijdraagt.

Dit wordt jouw baan

Als Projectleider Meet- & Regeltechniek heb jij een belangrijke rol in de realisatie van een project. Je bent financieel, technisch en eindverantwoordelijke voor je project(en). Je houdt contact met het volledige projectteam, interne disciplines en andere betrokken partijen. Je zet je brede visie graag in om samen een topprestatie te leveren. Je hebt altijd het einddoel voor ogen, bewaakt de voortgang, het budget en de kwaliteit. Je stuurt bij op meer- of minderwerk en werkt begrotingen en offertes uit. Daarbij maak je de juiste keuzes om je project binnen de gestelde doelen te realiseren.

Geen dag is hetzelfde maar dit zijn de globale taken van de Projectleider Meet- & Regeltechniek:

 • Opzetten, beoordelen van principe- en regelschema’s, regeltechnische ontwerpen (RTO’s) en waar nodig adviseren, assisteren in de werkvoorbereiding, engineering inbedrijfstelling en oplevering, alsmede het informeren en aansturen van tekenaars en werkvoorbereiders binnen het projectteam.
 • Het onderhouden van contact en bijwonen van vergaderingen met de bij het project betrokken interne en externe stakeholders zoals collega’s, leveranciers, onderaannemers, opdrachtgevers.
 • Van de start ben je direct betrokken, technisch- en eindverantwoordelijk voor de correcte werking, oplevering en nazorg van de Meet- & Regeltechnische installaties in onze projecten.

Dit breng je mee

Wij zoeken gemotiveerde collega’s die passen bij onze organisatie.

Je bent het beste te omschrijven als klantvriendelijk, oplossingsgericht en gemotiveerd om samen met het team een mooi project op te leveren. Je bent op de hoogte van wat er speelt in de technische branche van de utiliteit en wil graag bijdragen aan de continue verbetering van onze dienstverlening. Daarnaast beschik je als Projectleider Meet- en Regeltechniek over:

 • Hbo werk- en denkniveau, minimaal mbo-4 in installatietechniek/elektrotechniek, aangevuld met relevante cursussen op dit gebied.
 • Een afgeronde opleiding richting Installatietechniek of Elektrotechniek, bijvoorbeeld een MIT/HIT opleiding
 • In het bezit van cursussen/opleidingen op het gebied van Meet- & Regeltechniek
 • Ervaring als Projectleider Meet- en Regeltechniek binnen de installatiebranche gericht op grote utiliteitsprojecten
 • Kennis van elektrotechnische systemen en installaties binnen de utiliteit.
 • Kennis op gebied van NEN1010, NEN3140
 • Kennis van en/of ervaring met het werken met MS-Office programma’s, Autocad, BIM/Revit en Navision/Business Central
 • Klantvriendelijke instelling met probleemoplossend vermogen
 • Positieve werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden
 • Naast het aansturen van projecten ben je gedreven om verbeteringen in processen aan te brengen om projecten beter te laten renderen
 • Je bent bereid om voor de lange termijn met de organisatie te gaan

Nogmaals; voldoe je niet volledig aan onze criteria en ben je gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.

Wij hebben oog voor jou

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat het beste in haar personeel naar boven wil halen. Je komt te werken in een platte, dynamische organisatie die volop aan het groeien en daarom continu in beweging is. Verder kun je rekenen op een goede sfeer en een uitdagende werkomgeving. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen €3.600,- en €4.800,- per 4 weken (€3.900,- tot €5.200,- per maand) passend bij jouw ervaring en niveau
 • Een goede werk-privé balans: we hebben 25 vakantie- en 13 ATV dagen per jaar
 • Er is veel ruimte en mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen
 • Een smartphone en laptop.
 • Een auto van de zaak
 • De prettige sfeer van een familiebedrijf en een gemotiveerd team

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken is een totaalinstallateur met 90 collega’s, maar bovenal een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer. Hard werken en een lolletje gaan hand in hand. De deur bij de directeur staat open. Wel zo prettig. Dat er meerdere mensen zijn die al 30 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werkklimaat en de doorgroeimogelijkheden. Er is een actieve personeelsvereniging die verschillende uitjes per jaar organiseert. De jaarlijkse BBQ waar je hele gezin van harte welkom is en de kids op het luchtkussen kunnen springen wordt zeer gewaardeerd.

We leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in de sectoren vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid. Daarnaast realiseren we ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. We maken onderdeel uit van VpG Techniek, die bestaat uit zes  werkmaatschappijen, verspreid door het land. De werkmaatschappijen hebben allen hun eigen identiteit en klantenbestand en we staan al meer dan 100 jaar sterk binnen de installatietechniek. Samen projecten realiseren levert een effectieve werkwijze, grotere slagkracht en door meer specialisaties in huis; nog mooiere projecten op. En dat maakt jouw werk weer leuker!

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken heeft ernaar gestreefd om ondanks de groei het karakter te bewaren van wat na 100 jaar in essentie nog steeds een familiebedrijf is. Daar zijn we buitengewoon trots op. Ook vandaag de dag hebben we de ambitie om door te groeien om zo een nog belangrijkere speler te zijn binnen de branche.

Solliciteren

Past de vacature Projectleider Meet- en Regeltechniek bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar werken@vpgtechniek.nl

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Leuk! We vertellen je graag meer. Je kunt Ellen Trenning, HR Consultant, mailen (ellen.trenning@vpg.info), appen of bellen (06-20708021). Zij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature hoeft niet; wij komen graag rechtstreeks met onze kandidaten in gesprek.

VpG Techniek  hecht waarde aan diversiteit en inclusie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. We nodigen iedereen van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook zijn wij niet geïnteresseerd in externe dienstverlening voor vacature optimalisatie.