Vacature Servicemonteur werktuigbouwkunde

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO

Werkervaring

5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Groen en Aldenkamp Technisch Beheer

Vestigingsplaats

Woerden

Parttime/fulltime

Fulltime

Servicemonteur werktuigbouwkunde

Vind jij goed ook niet goed genoeg?

Wil jij je werk nóg beter doen dan hoe je het al deed? Binnen een echt familiebedrijf waar collegialiteit en samenwerken voorop staan en waar altijd ruimte is voor ontwikkeling? En dat alles voor een goed salaris? Lees dan verder…

Dit wordt jouw baan

Als Servicemonteur werktuigbouwkunde bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer wil jij onze klanten écht verder helpen. Je weet als geen ander hoe je optimale service verleent door het onderhouden, inspecteren, opsporen van storingen, repareren, en in bedrijf stellen van werktuigbouwkundige installaties en/of apparatuur. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het schrijven van service- en inspectierapporten. Je gaat altijd voor het beste resultaat en rust niet voordat je de oorzaak van een technisch probleem hebt gevonden. Je bent analytisch en klantgericht ingesteld, bent flexibel, en neemt een goede dosis humor met je mee!

Wij hebben oog voor jou

 • een goed salaris, passend bij jouw ervaring en niveau
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • winstdelingsregeling
 • intentie tot een vast contract
 • een mooie wagen van de zaak
 • een mobiele telefoon en tablet van de zaak
 • opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • veel gezellige collega’s
 • een informele maar professionele werksfeer
 • jaarlijkse personeelsuitjes

Dit breng jij mee

 • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie, zoals bijvoorbeeld servicemonteur, eerste monteur, werktuigbouwkunde adviseur, servicetechnicus, monteur of vergelijkbaar
 • een MBO-niveau 3 of 4 diploma, in één van de volgende richtingen: technicus engineering (werktuigbouw), middenkader engineering – werktuigbouwkunde, werktuigbouwkunde, service en onderhoud werktuigkundige installaties of vergelijkbaar
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Rijbewijs B

In verband met storingsdiensten is het van belang dat je binnen een straal van 50 km van Woerden woont.

Waar jij gaat werken

Groen & Aldenkamp Technisch Beheer is een familiebedrijf met korte lijnen en een fijne sfeer, er wordt hard gewerkt. Natuurlijk is er ook tijd voor een lolletje en zetten we graag een stap extra voor elkaar. Dat er meerdere mensen al 40 jaar en zelfs langer bij de zaak zijn zegt genoeg over het werk klimaat. Groen & Aldenkamp Technisch Beheer levert elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk in utiliteitsprojecten in vastgoed, zorg, industrie, educatie en overheid. Daarnaast ook specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken. Bovendien heeft het bedrijf als onderdeel van VpG Techniek met de verschillende werkmaatschappijen de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen. Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Zowel onze collega’s en klanten, als de mensen om ons heen. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

Pak het moment

Past de vacature Servicemonteur werktuigbouwkunde bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar Tim Spier via werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kunt Tim mailen, appen of bellen via tim.spier@vpg.info of via 06-55838870. Hij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.