Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer zetten we altijd een stapje verder dan gebruikelijk in technische dienstverlening. Wij zijn een groep creatieve professionals die net zo kritisch is op het eindresultaat als de klant. Wij leveren elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk voor klanten in vastgoed, zorg, industrie, onderwijs en overheid.

Kom werken bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer onderdeel van moedermaatschappij VpG techniek.

Groen & Aldenkamp Technisch Beheer heeft ruim 100 jaar ervaring

Onze klanten zijn voor specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken, bij ons aan het goede adres. Wij kunnen bouwen op zo’n 100 jaar ervaring. Bovendien hebben we als onderdeel van VpG Techniek de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Dynamisch maar vertrouwd

We zijn gevestigd in Woerden maar ons werkgebied reikt uit over de hele randstad. Dat maakt ons werk veelzijdig. Niet alleen in de dingen die we doen, maar ook omdat we met diverse klanten te maken hebben. Toch hebben onze samenwerkingen veel met elkaar gemeen. Ze zijn langdurig, duurzaam en persoonlijk. Het klantcontact is erg laagdrempelig, klanten kennen onze medewerkers bij naam en dat maakt het contact voor iedereen prettig en efficiënt. Zo kunnen wij optimaal service verlenen en weet een klant direct wie zij kunnen benaderen, bijvoorbeeld in een geval van een storing. Hier zijn wij heel trots op.

Een sterk team

Groen & Aldenkamp Technisch Beheer bestaat uit een gezellig, hecht en hardwerkend team van ongeveer 20 medewerkers. We zijn divers en vullen elkaar aan. De lijntjes zijn kort en we hebben veel respect voor elkaar. Successen worden altijd samen gevierd (en die hebben we vaak!) en de week wordt gezellig afgesloten op de vrijdagmiddag met een borrel. We weten wat we aan elkaar hebben en daarom heerst er geen gevoel van hiërarchie. Een ijzersterk team dus!

Bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer kan je je altijd ontwikkelen

Of je nou starter bent, of al wat jaren meeloopt, als jij dat wil ben je bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer nooit uitgeleerd. Wij stimuleren onze medewerkers volop wat betreft persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en behoeftes en zo stippelen we samen een ambitieus maar realistisch pad met je uit. We bieden opleidingen aan om zo onze mensen de kans te geven om zich te specialiseren, nóg beter te worden in hun vak of zelfs om door te groeien in een nieuwe rol.

Neem contact op met Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Wil je meer weten over werken bij Heringa & Wuthrich Installatietechnieken? Neem contact met ons op.

Kom werken bij het leukste familiebedrijf in Nederland.

Wil je meer weten over werken bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer?

Onze vacatures

Wij zijn een erkend leerbedrijf

“Samen met je collega’s de schouders eronder zetten en iets moois maken. De ultieme beloning is als de klant spontaan zegt dat hij tevreden is.”

Onze blije klanten