Opleidingen en stages

Laat je opleiden door Groen & Aldenkamp Technisch beheer

Bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer vinden we het belangrijk dat zowel jongeren als ervaren werknemers de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen. Ons bedrijf heeft een sterke focus op levenslang leren en we zijn toegewijd aan het ondersteunen van de groei van onze medewerkers.

Om deze visie te realiseren, onderhouden we goede relaties met scholen en opleidingsinstituten in onze regio. We bieden niet alleen interne trainingen aan om de vaardigheden van onze medewerkers te verbeteren, maar we streven er ook naar om individuele begeleiding te bieden bij het vinden van op maat gemaakte opleidingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en ambities. Door onze werknemers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, kunnen we als bedrijf groeien en blijven we vooroplopen in de branche.

Werken bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer vinden we dat werken betekent dat je voortdurend groeit en ontwikkelt. Om deze groei te ondersteunen, bieden we een breed scala aan opleidingsmogelijkheden aan die op maat zijn gemaakt voor onze werknemers. Of je nu vanuit een ander vakgebied wilt omscholen of je verder wilt specialiseren binnen je huidige vakgebied, wij staan klaar om je te helpen met cursussen en vakgerichte opleidingen.

We zijn trots op onze status als erkend leerbedrijf en we bieden altijd ondersteuning aan onze medewerkers. Onze gekwalificeerde leermeesters staan klaar om onze leerling monteurs te begeleiden en hun kennis up-to-date te houden door middel van regelmatige bijscholing. Door onze medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling, kunnen we ons bedrijf verder laten groeien en blijven we onderscheidend in de technische branche.

Meer weten?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van een stage, BBL opleiding, of omscholing op de werkvloer? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wil je meer weten over leren bij Groen & Aldenkamp Technisch Beheer

Groen & Aldenkamp Technisch Beheer Opleidingen en Stages Inge Lemmink

Inge Lemmink – HR manager

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een gaaf bedrijf uit jouw regio, waar je nog veel kunt leren?