Lamit Care Systems

Lamit Care Systems

Het is pas goed als het beter is. Dat is de filosofie van VpG Techniek.  Maar het is ook de perfecte omschrijving van hoe we bij Lamit Care Systems zelf in ons werk staan. Als beheerder van distributiesystemen voor medische gassen in ziekenhuizen en speciale gassen in laboratoria hebben we een grote verantwoordelijkheid, en die nemen we serieus. Alleen al door altijd net iets verder te kijken dan de opdracht vraagt.

Het draait om de klant

Wij zijn leverancier-onafhankelijk en voldoen aan de strengste eisen. Onze gecertificeerde monteurs en engineers werken volgens NEN EN ISO 7396-1 op basis van Good Manufacturing Procedures (GMP). Naast specialistisch installatiewerk bieden we consultancy op het gebied van medische en speciale gassen. En wat we ook doen, we vinden dat het vooral draait om onze klant. Daarom benaderen we ons werk nadrukkelijk vanuit hun vraag. Verder bieden we bijvoorbeeld een uiterst praktisch online klantenportaal, voor efficiënte informatie en communicatie over de opdrachten.

Wil je meer weten over werken bij Lamit Care Systems? Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over werken bij Lamit Care Systems?

Sonja de Vos

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Bekijk onze vacatures

“Door efficiënter te kunnen werken kunnen we de klanten meer service geven. Ik kan makkelijk door het systeem wandelen om de klant van de juiste informatie te voorzien.”

Sonja vertelt