Vacature Servicemonteur werktuigbouwkunde

Functiegroepen

Monteur

Opleiding

MBO
HBO

Werkervaring

0-1 jaar (starter)
1-2 jaar
2-5 jaar
5-10 jaar
meer dan 10 jaar

Werkmaatschappij

Schreuder Ruitenbeek Installatiebeheer

Vestigingsplaats

Leusden

Parttime/fulltime

Fulltime

Servicemonteur werktuigbouwkunde

Jouw baan

Als servicemonteur werktuigbouwkunde bij Schreuder-Ruitenbeek kom je over de vloer bij verschillende opdrachtgevers in de utiliteit. Je inspecteert, onderhoudt en lost storingen op aan hun werktuigbouwkundige installaties en/of apparatuur. Ben jij pas blij als je klant tevreden is? Hou je ervan om in een dynamische en afwisselende omgeving te werken? En werk je graag in een informeel bedrijf met een goede sfeer en korte lijnen? Kom dan werken bij Schreuder-Ruitenbeek!

Jouw werk als Servicemonteur werktuigbouwkunde

Je klanten zijn o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen, vastgoedbeheerders en scholen. Jij zorgt ervoor dat hun werktuigbouwkundige installaties in uitstekende staat verkeren. Je voert reparaties uit, lost storingen op en doet eventuele modificaties aan bestaande installaties.

Dit ga je doen:

 • Je lost storingen op aan installaties
 • Je doet modificaties aan installaties
 • Je onderhoudt en repareert werktuigbouwkundige installaties
 • Je verleent service en schrijft service en inspectierapporten

Wat neem je mee?

Als servicemonteur denk je mee met de klant en lever je de juiste service. Jij gaat altijd door omdat je het beste resultaat wil behalen, voor jezelf en voor de klant.

Als servicemonteur beschik je over:

 • Ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als servicemonteur, onderhoudsmonteur, monteur s&o, servicetechnicus, monteur of vergelijkbaar
 • Een mbo-niveau 3 of 4 diploma, in een van de volgende richtingen: technicus engineering (werktuigbouw), middenkader engineering – werktuigbouwkunde, werktuigbouwkunde, service en onderhoud werktuigkunde installaties of vergelijkbaar
 • Een klant- en servicegerichte instelling
 • Een proactieve en flexibele houding

In verband met storingsdiensten is het van belang dat je binnen een straal van 50km rond Amersfoort woont en beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Uitstekend salaris, passend bij jouw ervaring en niveau
 • Intentie tot een vast contract
 • Prettige, informele werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
 • Gezellige personeelsuitjes

Over Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

VpG Techniek bestaat uit meerdere werkmaatschappijen en een daarvan is Schreuder-Ruitenbeek in Leusden. Hier werken gemotiveerde vaklieden met elkaar samen om aan hun klanten hoogwaardige service en onderhoud te leveren. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in het leveren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, altijd met het oog op duurzame oplossingen. Het bedrijf groeit snel en als servicemonteur groei jij natuurlijk mee. Je krijgt dan ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Schreuder-Ruitenbeek is een installatiebedrijf in de utiliteit en onderdeel van VpG Techniek, opereert vooral in de regio Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld zorginstellingen, vastgoedbeheerders, scholen, ziekenhuizen en kantoorgebouweigenaren.

Pak het moment

Past de vacature Servicemonteur werktuigbouwkunde bij jou? Wij kijken uit naar je reactie. Jouw korte motivatie en CV kun je mailen naar Tim Spier via werken@vpgtechniek.nl.

Wil je eerst iets meer weten over de functie of het bedrijf? Geen probleem! Je kunt Tim mailen, appen of bellen via tim.spier@vpg.info of via 06-55838870. Hij beantwoordt graag al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.