Over VpG Techniek

VpG Techniek is een familiebedrijf met een mooie traditie en een warme sfeer. Wij bestaan al sinds 1900 en hebben ons ontwikkeld tot een toonaangevend totaalinstallateur met ruim 200 medewerkers. Samen zijn we trots op ons werk en de opdrachtgevers voor wie we het mogen doen.

Tevreden Medewerkers

VpG heeft oog voor jou en voor je ontwikkeling. Of je nu net van school komt, of al jaren ervaring hebt binnen jouw vakgebied. Zo helpen we elkaar samen vooruit. Het management is open over de koers van het bedrijf en geeft medewerkers een duidelijk kader om mee aan de slag te gaan. We bieden je de juiste hulpmiddelen om op een efficiënte en professionele manier te kunnen werken. Ook geven we je alle ruimte om met ons mee te denken. Door de informele sfeer en uitdagende opdrachten werken we ook nog eens met veel plezier en trots.

Blije klanten

Door duidelijk te zijn over onze diensten scheppen we heldere verwachtingen bij onze klanten. Onze medewerkers komen vaak uit dezelfde regio als de klant en dat is goed voor het persoonlijk contact. Omdat we de uitdagingen van de branche van de klant goed kennen, denken we graag met hen mee. We richten ons voornamelijk op de sectoren Zorg, Vastgoed, Onderwijs en Industrie.

Duidelijke processen

Goed vastgelegde processen geven ruimte voor aandacht aan de klanten zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers snel zelfstandig kunnen werken. We zijn gecertificieerd omdat we kwaliteit willen leveren, niet omdat het moet van de markt. Daarnaast geef IT ons altijd en overal toegang tot de juiste informatie om efficiënt te werken en faalkosten te voorkomen.

Werken aan welzijn

Naast onze passie voor techniek hebben we veel oog voor mens en maatschappij. Hoe beter mensen het hebben, hoe meer ruimte er ontstaat voor groei op allerlei terreinen. En die groei leidt op zijn beurt weer tot meer welzijn. Met onze techniek leveren wij graag een waardevolle bijdrage aan deze cyclus.

De werkmaatschappijen

VpG Techniek is een groep van installatiebedrijven die elk hun eigen markt bedienen. De groep is opgebouwd uit zes werkmaatschappijen:

Meer weten?

Benieuwd naar VpG Techniek of specifiek één van onze werkmaatschappijen? Wil je bijvoorbeeld meer weten over het werk of onze stages, wil je eens de sfeer komen proeven of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wil je meer weten over werken bij VpG Techniek?

Inge Lemmink – HR manager

Wij zijn een erkend leerbedrijf

“Bij VpG wordt gelachen, worden successen gevierd en complimenten uitgedeeld. Niet alleen wordt over werk gesproken, maar men weet ook hoe het privé met elkaar gaat. Er is interesse in elkaar en men houdt rekening met elkaar. Iedereen is benaderbaar en staat open om vragen te beantwoorden. We steunen elkaars ideeën, maar proberen hier ook kritisch naar te kijken om het beste resultaat te behalen.”